As putea fi insarcinata sau n
-
0 0Hmm....Nu stiu cum sa incep insa cred ca cel mai bine este sa trec direct la subiect...Vreau sa imi spuneti daca e posibil sa fiu insarcinata,deoarece pe 19-20-21 trebuia sa imi vina menstruatia,insa nici azi,24 martie nu a venit...Am avut asa zisele " simptome" premenstruale cum ar fi intarirea sanilor si durerea aceea, cateva dureri de burta...si cam atat... durerile de sani inca le mai am....dar nu stiu ce sa cred....sunt derutata.Tin sa precizez ca am menstruatia regulata.Am avut contacte sexuale protejate pe 13-14-15( cam in zilele astea,nu stiu sigur daca in toate..).iar vineri,pe 20,iar am "facut`o" tot protejat,insa sambata nu neam protejat decat la prima " partida",iar dupa prima ejaculare,dupa ce s`a sters am continuat cu oral apoi normal.Dar problema mea cea mai mare este: ESTE POSIBIL SA FIU INSARCINATA??deoarece nu mi`a venit menstruatia nici azi???Va rog sa ma lamuriti,sa`mi dati un sfat,orice,numai sa nu ma criticati...... Multumesc! :*
-
eu m-am referit la faptul ca dai prea multe detalii personale care nu au nici o legatura cu problema asta a ta
si nu te mai agita asa pustoaico,ca nu te critica nimeni
apropo,daca am ceva de spus,spun
si tu ti-ai asumat un anumit risc cand ai postat acest subiect,trebuie sa inveti sa primesti si ''critici''
hai pa -
Cum pot afla care e perioada fertila?deja ma ingrijorez si mai tare.....
...si nu stiu ce sa zic...contactul acela neprotejat a fost sambata pe 21...ziua in kre ar fi trebuit sa imi vina mentruatia...deci deja pe 24 ar putea fi vorba de un inceput de sarcina? sau...nush as vrea sa stiu unde sau cum pot sa calculez perioada fertila si sa vad daca ziua de 21 face parte din acea perioada.... -
http://www.sanatate.org/teste/ovulatie.php
Uite aici sa iti calculezi perioada fertila.
Cel mai sigur e sa mergi sa-ti iei un test barza costa cam 8 lei si dupa 3 zile de intarziere trebuie sa iasa. Daca nu-ti vine nici pana in a 7 a zi de intarziere mai ia un test.
Cu contactele neprotejate ai grija ca cine stie cum se intampla si daca nu ti-l doresti e pacat.
Daca ai avut contact neprotejat in ultima zi sansele sunt reduse dar daca ai avut neprotejat in perioada fertila 10-14 sunt sanse mai maricele
Bafta -
Multumesc de sfat elle_24,am intrat acum pe adresa data de tine,am scris primele zile ale ultimelor 3 cicluri,si mia dat asa :
-Ciclul meu menstrual dureaza aproximativ 32 zile
-Data urmatoarei menstruatii ar trebui sa fie : 3/23/2009 ( ceea ce inca nu s`a intamplat,insa astept...deabia este 24)
-Intervalul de fertilitate:-ÃŽnceputul perioadei de fertilitate semnificativa==>3/4/2009(fertilitate crescuta) ; Sfârsitul perioadei de fertilitate semnificativa==>3/9/2009(ovulatie).
Deci contactul neprotejat a avut loc pe 21,ar insemna ca nu era perioada fertila...
In legatura cu testul,probabil o sa mai astept...poate da Dumnezeu sa vina menstruatia....cum spuneai si tu ...daca nu mi`l doresc...e pacat................... -
Daca e la 32 de zile stai linistita ca o sa ti vina. Ciclurile mai mici de 21 de zile sau mai mari de 31 parca au sanse sa fie anovulatorii. De ce nu mergi la un medic ginecolog? iti faci si un consult si o eco sa vezi ca totul de ok si ceri si niste pastilute contraceptive si asa nu mai stai stresata.
Nu te ingrasi de la ele. -
Buna ziua
sunt noua pe aici.
Trebuia sa-mi vina ciclul pe 18 martie.
Mi-a intarziat pana astazi cand mi-a venit.
Ieri ma hotarasem sa fac un test de sarcina.
Chiar l-am si cumparat dar am zis sa astept sa intarzie 7 zile.
Eu de fel am un ciclu f regulat in sensul ca in dec mi-a venit pe 24 in ianuarie pe 21 iar in februarie pe 18.
Exista vreo sansa sa fiu insarcinata? -
sunt in aceasi situatie ca si tine
.cel mai bine sa-ti faci un test de sarcina si asa iti vei da seama daca esti sau nu insarcinata.eu am aflat acum o sapt ca o sa fiu mamica.aceleasi simptome ca si tine le-am avut si inca le mai am.mi s-au intarit sanii,am uneori ameteli,stari de somnolenta si ciclu mi-a intarziat. -
Dar eu nu sunt inca pregatita de un bebe
.....Nu vreau sa fi ramas insarcinata.Doamne fereste!
si testele astea barza...nush ce sa zic despre ele...am auzit k mai dau si erori...si daca as face unul si mi`ar arata pozitiv ar fi un soc enorm pt mine...Nu stiu ce sa mai fac in privinta asta....
tu ai repetat testul?sau doar o data si atat ?
Mie mi se intaresc sanii de obicei inainte sa vina menstruatia...e ca un fel de simptom premenstrual,nu stiu daca neaparat din cauza unei probabile sarcini.... -
Ba uite ca te pot contrazice,monik!Testele astea nu sunt prea sigure si pot da erori ... mai uitate si u pe forumuri si discutii despre testele barza.Ca nu degeaba am spus....daca nu stiam nu mai ziceam sau cel putin intrebam daca e posibil sa dea vreo eroare si ca sa te mai contrazic cu cv....Astazi,25 mart mi`a venit menstruatia...
-
Deci...in primul rand sunt foarte bucuroasa ca mi`a venit!!! MIs`a indepartat piatra de pe suflet.Pot sta linistita dar deacum trebuie sa am mai multa grija,sa fiu mai atenta.
Multumesc tuturor evelor care m`au ajutat sa zic asa,cu cate un sfat,cu o idee,sau pur si simplu cu parerile lor !Multumesc inca o data >
<