Flagyl ovule si Yasmin
-
0 0Buna, as vrea sa stiu daca flagyl ovule vaginale scad efectul anticonceptionalului Yasmin. Mai sunt protejata? Am citi pe undeva ca cica 7 zile nu am voie....nici macar cu prezervativ ptr ca s'ar putea rupe si fara el l-ar irita pe partener..E adevarat?Cum sa procedez? intentionez ca iau ovulele pentru 3 zile..
-
Flagyl ovule vaginale este un antibiotic, dupa ce este absorbita substanta activa din respectivul ovul,aceasta trece in sange si evident poate avea efect asupra anticonceptionalelor pe care le ei (Yasmin si nu numai, ci si restul) - doar scrie si pe prospect ca administrarea de antibiotice (pe cale orala, vaginala, intravenos, intramuscular) influenteaza efectul anticonceptional. Si, in al doilea rand, medicul nu ti-a spus ca in perioada in care faci acest tratam cu ovule, nu ai voie sa ai raport sexual?? Deci nu trebuie avut contact sexual vaginal (..
..) cat timp faci acest tratam si inca 1-2 zile dupa, lasa ovulele acelea sa-si faca treaba local, caci doar de aceea le iei, nu? In aceasta perioada, nu trebuie sa te speli deloc intern, ci numai extern, tocmai pt ca ovulele sa isi faca efectul "in liniste si pace". Explica-i partenerului tau si roaga-l sa fie cuminte cateva zile, ca doar nu moare din asta
-
...Ooof, nu stiu daca ai inteles prea bine. Nu trebuie neaparat sa te protejezi, ...pt ca oricum nu e recomandat nici un contact sexual, cu sau fara prezervativ. Deci introduci ovulele acelea si le lasi in pace sa-si faca treaba IN LINISTE, fara sa mai "zganderi" locul
cu alte cuvinte lasi in pace vaginul, pt ca sa aiba ovulele efect, nu mai introduci nici un penis, cu sau fara prezervativ, repet ...mai "plastica" de atat nu stiu daca pot fi
. Hai ca 3-5 zile nu o fi foc, educa-i iubitului tau putin rabdarea... Dar chiar, el nu trebuie sa ia nimic??...un unguent local, ceva? -
Am inteles ce mi-ai zis, sotului nu i-a dat nimic pentru ca e plecat si nu a mers cu mine la medic..si nici medicul nu a zis nimic cum ca ar trebui si el tratat... Maine vine acasa, de asta am vrut sa stiu daca am voie sa fac ceva sau nu ptr siguranta mea. Tot ce mi-a zis medicul despre ovule a fost faptul ca indicat ar fi sa le folosesc seara inainte de culcare.... Multumesc ptr raspuns!