yasmin

•  
    • 279 mesaje
    22 Mar 2009, 16:44
    0 0
    Cu scuzele de rigoare daca acest subiect a mai fost pe forum,insa am o mare dilema si sper din tot sufletul sa ma puteti ajuta.Am fost de curand la medicul ginecolog pt.prescrierea unor anticonceptionale ca am zis sa nu iau asa de capu' meu.Bun..acu' zic eu,tre sa-mi faca niste analize de sange,sa ma intrebe cum stau cu ficatu,cu inima...ce intrebari stiam ca se pun..(ma si pregatisem sufleteste pt.luat sange si oaresce intrebari incomode).DAR..nu.Singura analiza pe care mi-a facut-o a fost cea a secretiei vaginale si chiar am intrebat ca idioata ''gata"?dupa care mi-a enumerat niste denumiri de anti.si m-a intrebat pe care vreau sa o iau.Mi-a recomandat Yasmin,ca cica toate pacientele il iau,ca nu te ingrasa,ca e cel mai nou bla bla.Bun,Yasmin sa fie daca am vazut ca ii face atata reclama.Am inceput sa le iau de o saptamana si intr-adevar nu m-am simtit rau de la ele dar cum sunt Toma necredinciosul am zis sa va cer si voua un sfat.Ce parere aveti?Sau cat de concludenta este analiza aia a secretiei?
  •  
    • 279 mesaje
    22 Mar 2009, 16:49
    0 0
    Sa am incredere in acea D-na Dr.?nu zic ca e o incompetenta,Doamne fereste,poate stie dansa ce face ,dar e normal sa ma ingrijorez pt.ca am citit pe alte forumuri ca pt.asa ceva se fac analize de sange.Ce sfat imi dati?voi cum ati procedat cand ati luat antic.??sa ma duc la alt medic?
  •  
    • 25 mesaje
    22 Mar 2009, 19:52
    0 0
    Eu iau tot yasmin, ma intelg bine cu ele, mi-au fost recomandate de medic insa mi s-au recoltat secretii vaginale , sange....m-a intrebat daca fumez( mi s-a recomandat sa fum 5 tig/ zi )mi-a luat tensiunea... nu stiu ce sa zic..daca nu ai probleme continua cu ele, iar la primul dubiu mergi la un alt medic. Yasmin nu sunt asa noi pe piata, sunt altele mai noi, mai scumpe dar nu neaparat bune ptr toata lumea ca orice antibebe.
  •  
    • 21507 mesaje
    23 Mar 2009, 07:40
    0 0
    daca nu aveti incredere in recomandari medicale,luati-le de capul vostru,din farmacii
  •  
    • 25 mesaje
    23 Mar 2009, 09:36
    0 0
    Eu nu as recomanda sa le iei de capul tau..ca doar de asta apar diferite reactii..dereglare hormonala, kilogramele in+, probleme cardio-vasculare...tobomoza...etc. Eu zic sa mergi la alt medic care sa iti faca cateva analize, daca yasmin o sa-ti faca probleme...
  •  
    • 3 mesaje
    23 Mar 2009, 12:22
    0 0
    Eu una le-am luat la recomandarea unei prietene farmaciste si n-am avut niciun fel de problema si le folosesc de aproape 3 ani.
  •  
    • 279 mesaje
    23 Mar 2009, 20:33
    0 0
    Dar nu iau de capu meu...am vrut sa spun ca nu prea sunt impacata cu faptul ca Dr.mi-a zis ce sa iau fara consult.Dar daca nu am avut nimic pana acum,nu cred ca voi avea probleme mai tarziu.In cazul in care organismul il respinge,dupa cat timp se resimte asta?voi cele care ati luat si nu va priit,dupa cat timp ati simtit efectu?plssssssss.am nevoie de un sfat
  •  
    • 48 mesaje
    24 Mar 2009, 11:49
    0 0
    pai da,cum zicea o alta eva,alta incompetenta.am intalnit si eu specimene de-astea,sa scape cat mai repede de tine si-ti arunca 2 cuvinte in greata...
    pt anticonceptionale trebuie sa-ti ia sange.in cazul colesterolului ridicat,obezitate...doctorul te poate sfatui daca sa incepi administrarea lor sau nu...
    eu iau yasmin de 2 ani,n-am avut nicio problema...nici durere de cap,nici kg in plus..sau altele...