Doctor homeopat in Timisoara..imi puteti

•  
    • 4 mesaje
    21 Mar 2009, 18:49
    0 0
    Am nevoie de ajutorul vostru evelor. Caut un medic homeopat bun din Timisoara nu

stiu daca ma poate ajuta..
    In luna februarie am fost la un doctor ginecolog pentru ca mi-a venit menstruatia

mai repede cu o saptamana, am pierdut foarte mult sange si mi-a scazut

glicemia.Am facut testul Papanicolau, ecografie intravaginala si totul a iesit

bine.Mi-a prescris orgametril, dar nu l-am luat ca scria pe prospect la efecte

adverse ca ingrasa .Luna aceasta dupa ciclul normal, am facut hemoragie si am

fost diagnosticata cu hemoragie disfunctionala si metroragie. Am primit injectii,

hemoragia s-a oprit, dar ma simt foarte slabita. De vreo cateva luni merg la

fitness, am 40 de ani, 1,60 si 82 de kg. Vreau sa fac tot posibilul sa slabesc,

dar toate lucrurile astea ma dau peste cap si-mi este frica sa ma duc si la sala

ca sa nu patesc la fel. M-am gandit sa consult si un doctor homeopat pentru ca

ginecologii prescriu tratamente hormonale care ingrasa si daca nu voi lua masuri

ajung mai rau. Ati consultat asemenea doctori, pentru asemenea afectiuni, v-au

ajutat???
  •  
    • 1022 mesaje
    21 Mar 2009, 21:15
    0 1
    doctori homeopati, dr.Jurj Gh. pe strada Ulpia Traiana sau d-na dr.Lugojan , d-na dr. Vaida pe str Lidia
  •  
    • 4 mesaje
    22 Mar 2009, 09:06
    1 0
    Draga Alyssya ti-am trimis un mesaj privat...
  •  
    • 17 mesaje
    22 Mar 2009, 21:43
    0 0
    Daca ai posibilitatea sa ajungi la Masloc.Acolo e un doctor homeopat f bun.
    Dr Babut Corneliu
    Centrul de Medicina Integrala
    Masloc, nr 146.
    Pe mine ma ajutat f mult.E un om de milioane
  •  
    • 1022 mesaje
    23 Mar 2009, 00:07
    0 0
    o_lady , i-am trimis mail.