ASLO
-
20 Mar 2009, 14:580 0se 8 luni am facut tratamet continu cu antibiotice iar de 6 luni fac moldamin.totul a inceput de la o otita medie supurata cand mi s-a recomandat sa fac ASLO si fibrinogenulcare mi-ai iesit 400 respectiv fibrinogenul 445.chiar dk am facut concomitent moldamin si luam si antibiotice pe cale orala valorile analizelor nu mi-au scazut.mi s-a recomandat sa imi scot amigdalitele dar medicul la care m-am dus mi-a spun ca trebuie sa fac operatia de deviatie de sept si apoi dk e nevoie o fac si pe cealalta.m-am operat de o luna de deviatie de sept si analizele nu au scazutASLO a ramas tot 400 iar fibrinogenul 450 valoarea normala fiind de 384mentionez ca nu am intrerupt nici o clipa moldaminul.e cazul sa ma alarmez?trebuie sa imi scot si amigdalele?am avut mereu probleme cu ele.Poate sa fie vb si de o infectie genitala?are vreo legatura?
-
20 Mar 2009, 22:16Buna.si eu am avut multi ani probleme cu faimosul aslo.Din pacate la mine a ajuns sa fie si 1300.Am facut tratament la inceput cand aslo era 400,retarpen o data pe sapt,fara nici un rezultat.si tot asa am continuat cu acest trament fara nici un rezultat.Aslo crestea sub influenta tratamentului.Am consultat zeci de doctori,pana cand o colega de-a mamei ne-a recomandat sa merg la un doctor homeopat.Asa am reusit,cu tratament naturist,sa-mi scada aslo.Acum am aslo 250.
Inca un lucru,la toti medici care am fost nici unul nu mi-a recomandat sa-mi scot amigdalitele.
Multa sanatate -
21 Mar 2009, 17:22Cu Moldamin, eu am ajuns cu ASLO de la 300 la 500 in decurs de un an. Apoi le-am dat dra/cului de injectii si pastile si corpul meu si-a echilibrat singur toate anomaliile. Am facut saptamana trecuta niste analize si absolut toate valorile sunt in limite normale. Inclusiv ASLO.
Nu zic sa faci la fel ca mine, dar din moment ce tratamentul pe care il iei tu nu-si face treaba... -
21 Mar 2009, 19:29intreb si eu pentru baiatul meu de 13 ani caci tot asa dupa 6 luni de trat avea tot 400aslo si fibrinogen 500.Med de fam mi-a dat in continuare moldamin dar la el problema e de la un dinte care i-a creat probleme mari de a ajuns internat in spital si a facut trat intravenos ce antibiotice.Mi-e frica sa nu se agraveze mai tirziu, caci poate da complicatii de genul-reumatism.Ce tratament homeopat s-ar putea face?Intreb pentru ca nu i-as mai face moldamin, vad ca nu scade.Unii zic ca si 3 ani poate dura tratamentul.