Astept sfaturi utile despre ARGILA
-
20 Mar 2009, 12:030 0am luat doua cutii pana acum cu pauza intre cele doua de vreo 7 zile...Dupa o luna de pauza am luat iar 7 zile ...acum vreau sa mai iau inca vreo cateva luni doar 7 zile/luna. Deci am baut ceva apa de argila.
ati folosit? ce reactii adverse/ciudate sau nu ati avut dupa ...fizice, psihice...??
unde ati simtit ca va facut bine si dupa cat timp de la luare sau incetarea curei?
Astept opiniile /sfaturi voastre!
Multumesc anticipat. -
20 Mar 2009, 14:06Am facut si eu o "cura" la un moment dat si m-am constipat infiorator si-am renuntat.
De atunci nu folosesc argila decat ca si cataplasme sau ca masca pentru ten. -
20 Mar 2009, 17:39si eu am folosit apa de argila si nu am observat nici o schimbare,insa am folosito si sub forma de cataplasme pt. chisturi ovariene tinp de 2 luni in fiecare seara si rezultatele au fost uimitoare.merita sa incercati.
-
21 Mar 2009, 12:40Eu am scapat de pietrele si de nisipul la rinichi, asta dupa ce m-am chinuit aproape 7 ani cu tot felul de infectii, crize si dureri. Au trecut de atunci 9 ani si nu am mai avut nicio problema, dar am grija sa repet cura de intretinere macar odata pe an.
P.S. Eu am folosit argila de la Mircea Bocan.