insarcinata sau nu?
-
0 0Buna fetelor, am o mare problema: incerc sa raman insarcinata, mi-am calculat perioada fertila si am "profitat" conform graficului.. mi-a intarziat ciclul de pe 12 (data cand trebuia sa vina) pana astazi (16) adica 4 zile. Problema este ca ieri am facut un test de sarcina si a iesit negativ.
Conform calculatorului... ciclul meu este regulat la 28 zile. (am bagat ultimele 3 date ale lunilor precedente pe unul din site-urile ce calculeaza ovulatia si regularitatea ciclului).
Am pofte, lucru care inainte nu puteam sa-l spun despre mine, ba chiar poftesc la mancari pe care le detest si nu as manca niciodata, iar acum este de ajuns doar sa ma gandesc la o portie din acea mancare ca si parte vizuala sau miros si imediat simt cum imi creste salivatia
))) Sanii mi s-au umflat de sambata (14 martie) incoace, ma dor putin, dar nici un alt semn de menstruatie (dureri de burta, spate).
Oare am ramas insarcinata sau nu?
Testul pe care l-am facut era din acela care se face in orice moment al zilei, dupa prima zi de intarziere a ciclului (eu l-am facut dupa 3 zile).
Astept raspunsurile voastre. -
eu zic sa mai astepti vreo 2 zile si fa testul din prima urina de dimineata.e mai bine.si eu am facut 3 teste si au iesit negative desi imi intarziase 4 zile, era doar o dereglare.
daca te-ai straduit sa iasa bebe fa-l din prima urina de dimineata, doza de hormoni e mai mare sau fa un test de sange.