insarcinata sau nu?

•  
    • 10 mesaje
    16 Mar 2009, 18:17
    0 0
    Buna fetelor, am o mare problema: incerc sa raman insarcinata, mi-am calculat perioada fertila si am "profitat" conform graficului.. mi-a intarziat ciclul de pe 12 (data cand trebuia sa vina) pana astazi (16) adica 4 zile. Problema este ca ieri am facut un test de sarcina si a iesit negativ.
    Conform calculatorului... ciclul meu este regulat la 28 zile. (am bagat ultimele 3 date ale lunilor precedente pe unul din site-urile ce calculeaza ovulatia si regularitatea ciclului).
    Am pofte, lucru care inainte nu puteam sa-l spun despre mine, ba chiar poftesc la mancari pe care le detest si nu as manca niciodata, iar acum este de ajuns doar sa ma gandesc la o portie din acea mancare ca si parte vizuala sau miros si imediat simt cum imi creste salivatia ))) Sanii mi s-au umflat de sambata (14 martie) incoace, ma dor putin, dar nici un alt semn de menstruatie (dureri de burta, spate).
    Oare am ramas insarcinata sau nu?
    Testul pe care l-am facut era din acela care se face in orice moment al zilei, dupa prima zi de intarziere a ciclului (eu l-am facut dupa 3 zile).
    Astept raspunsurile voastre.
  •  
    • 1431 mesaje
    16 Mar 2009, 21:35
    0 0
    nu vreau sa te descurajez insa daca ai pofte nu inseamna ca esti insarcinata .........
    daca vrei sa fii % sigura mergi la o clinica si fa-ti o analiza de sange care iti va spune daca esti sau nu insarcinata ....
    eu iti doresc diin suflet sa ti se implineasca dorinta ! bafta
  •  
    • 1022 mesaje
    17 Mar 2009, 17:55
    0 0
    eu zic sa mai astepti vreo 2 zile si fa testul din prima urina de dimineata.e mai bine.si eu am facut 3 teste si au iesit negative desi imi intarziase 4 zile, era doar o dereglare.
    daca te-ai straduit sa iasa bebe fa-l din prima urina de dimineata, doza de hormoni e mai mare sau fa un test de sange.
  •  
    • 2191 mesaje
    17 Mar 2009, 18:21
    0 0
    cel mai sigur este testul de sange...testele de sarcina luate din farmacii mai pot arata gresit.
    insa faptul ca ai pofte nu inseamna ca esti si insarcinata. eu tind sa cred ca poftele respective vin mai mult din subconstientul tau, pt ca asta ti-ai dori
  •  
    • 2 mesaje
    18 Mar 2009, 12:26
    0 0
    draga mea iti sugerez sa astepti . adica sa astepti asa vreo 10-15zile apoi mai faci un test de sarcina . sa inteleg ca iti doresti foarte mult un copil?
    atunci daca de data asta nu a fost sa fie nu te descuraja , tot Doamne Doamne hotaraste cand si cum .te sarut si bafta