igiena corporala la barbati
-
11 Iun 2004, 00:510 0Dragele mele eve,
m-am gandit sa aduc si eu in discutie un subiect interesant: igiena corporala la barbati. Poate imi spuneti si mie cam ce asteptati de la partenerul de viata din acest punct de vedere. Care sunt tipurile de barbati care va plac, cat de ingrijiti trebuie sa fie, care sunt limitele voastre la acest capitol, cu ce fel de barbati nu ati putea fi niciodata si mai ales cum ii facem pe ei sa se intereseze de asta. Sper sa primesc cat mai multe raspunsuri.
Va pup pe toate. -
11 Iun 2004, 09:35Daca pana la varsta asta mama lui nu l-a invatat regulile elementare de igiena sau daca bunul lui simt nu i le "dicteaza", fara suparare dar cred ca e cam tarziu sa ne apucam noi sa ii invatam.
-
11 Iun 2004, 10:22Igiena corporala inseamna respect fata de propria persoana si fata de cel de langa tine. Cred ca multi factori determina grija pentru o igiena corporala corespunzatoare: educatia, autoeducatia, organismul fiecaruia etc.
Cred ca unul din secretele reusitei in cuplu este existenta unei curatenii corporale de ambele parti. O igiena corecta iti da si incredere in tine, parca te simti si mai frumos cand esti curat.