Deochiul
-
0 0Fetele voi credeti in deochi?
Eu sincer de cateva zile nu ma simt bine,parca ametesc...nici sa ma concentrez nu pot, parca am un gol ,
si uneori imi vine un fel de greata dar nu vomit...si sper sa nu vomit..
Stiu sigur ca e deochi ,cand spun tatal nostru imediat imi trece dar dupaia iara imi revine nici 5 minute nu trece si iara ma simt rau...
adika ametesc asa parca imi fug ochii...si cand merg pe strada unii oameni se uita la mine insistent si atunci parca....inima imi bate mai tare, ori ma inpiedic....aproape...ori...nustiu...
ce este este deochi?
si uneori chiar incep sa j uit...asa.. -
Da cred in deochi pentru ca exista.
Simtomele tale pot fi de la o stare mai precara de sanate, de la un deochi si de ce nu daca cumva stai in preajma unui vampir energetic.
Eu am avut odata o colega..care in momentul cand vb cu ea aveam simtomele tale.Parca ma calca personalul
si o evitam ptr ca, pur si simplu imi fura energia si ma simteam rau.
Numai bine! -
Si mie mi se intampla, imi zic "Tatal nostru" de 3 ori si apoi imi trece. Se manifesta cu greturi, dureri de cap, moleseala.
Cred ca sunt persoane manipulatoare, rele, egoiste si frustrate.
Evita se te uiti in ochii lor, cea mai buna metoda. Persoanele de genul asta iti cauta privirea, evita-le cat poti. -
cel mai bn sa consulti un medic inseamna k nu-i deochi cau mai pot sati da un sfat da sa pui pe cineva lntro cana plina cu apa .....faci de3 ori semnul cruci cu 3 bete de chibrit le lasi sa arda pe jumatate le stingi incana da apa tot odata si tatal nustru bei in forma de cruce si dai pe la inceieturi bafta...............