ma inteapa rau urechea,help

•  
    • 54 mesaje
    12 Mar 2009, 17:13
    0 1
    ma inteapa urechea pana in masea si gatu ma doare,am tinut sare calda ,dar nu vad nici o schimbare,specific nu sunt in tara ,spuneti mi remedii naturale,imi da si stare de nervi durerea asta e mai rau ca o durere de masea,va rog spuneti mi si retete babesti sau ce ati facut voi daca ati patit la fel.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    12 Mar 2009, 17:23
    0 0
    eu zic să nu te bazezi pe remedii băbeşti. dacă durerea e mare, probabil ai otită. şi aia trebuie tratată, că de nu, se complică urât de tot. poţi ajunge şi la hipoacuzie.
    nu vă jucaţi cu urechile! fă tot posibilul să ajungi la medic.
  •  
    • 54 mesaje
    12 Mar 2009, 17:36
    0 0
    kti,faza e urmatoarea am fost de multe ori la medic aici cu copilu si de fiecare data mia zis totul e ok,am ajuns la parerea ca bat drum degeaba si pierd si timp pentru ca aici nu da importanta medicii,doar sa mori te baga in seama si nu e numai parerea mea am vb cu romanii de aici si la fel au fost tratati si ei cu cuvantul ok,de asta am apelat la voi ,ca daca eram in tara ma duceam fuguta la doctor,acu ce sa fac?
  •  
    • 137 mesaje
    13 Mar 2009, 10:22
    0 0
    Daca spui ca te doare si gatul...sa nu cumva acea durere sa nu fie de la amigdalita??Sau sa ai niste ganglioni inflamati??
    incearca cu tinctura pe propolis.Pune vreo 40 picaturele pe un pic de paine si apoi mesteca aincet acea painica si apoi inghite-o.Ajuta si la dantura daca este aczul, si la amigale si este un antibiotic natural.Si..evita curentul, frigul chiar sia erul cinditionat.
    Sanatate multa
  •  
    • 10816 mesaje
    13 Mar 2009, 15:07
    0 0
    Mesaj şters de administrator