sunt disperata
-
11 Mar 2009, 18:430 0buna fetelor!am o problema cu tenul,dupa ce imi fac dus mi se roseste mereu fata si imi apar forte multe bubite rosii care apoi fac o cojita si ma mananca ingrozitor.sunt alergica la conservanti dar folosecs sampon si spuma de baie fara conservanti...nu stiu ce sa mai fac.sunt in aceasta situatie de un an.
-
11 Mar 2009, 18:56poate e de vină apa de la duş. demachiază-te şi apoi foloseşte apa termală. e f bună pentru orice fel de iritaţie.
-
11 Mar 2009, 19:49dute la dermatolog si curata bine dusul adica aia nustiu cum sa zic pe unde vine apa...fa curat bine..e curat nu zic ca nu e dar...alta e curat si alta dezinfectata baia toata sau macar dusul...ai grija sau ori ai probleme cu tenul dute la dermatolog..fata
-
11 Mar 2009, 22:13S-ar putea sa fie o dermatita seboreica,asa am avut si eu langa nas,se faceau cojite albe le luam si imi ramanea pata rosie.Du-te la dermatolog.
-
12 Mar 2009, 07:52am si eu reactii alergice dupa dus.
pot sa iti dau urmatoarele sfaturi:
- foloseste apa calduta, nu fierbinte.
- buretele sa fie natural (lufa sau bumbac)
- foloseste sapunuri naturale (gasesti la magazinele naturiste) si sampon pt copii.
- foloseste un detergent de rufe de foarte buna calitate - in felul asta, cu o cantitate mai mica de detergent vei spala aceeasi cantitate de rufe. in acelasi timp, un detergent bun este usor solubil, ceea ce inseamna ca rufele (prosoape, lenjerie etc ) se vor limpezi mai bine. -
12 Mar 2009, 12:23Daca incerci si sfaturile astea si tot nu iti trece, eu zic sa consulti un dermatolog.Sanatate!