artroza psoriazica

•  
    • 187 mesaje
    11 Mar 2009, 18:32
    0 1
    din toamna trecuta am fost diagnosticata de artroza psoriazica la palme si degetele de la mina, sint in tratament cu medrol si metotrexat, care este citostatic, intrebarea mea este, stie careva dintre voi ceva despre aceasta boala, se vor ameliora durerile sau la ce pot sa ma astept
  •  
    • 37 mesaje
    12 Mar 2009, 11:17
    1 0
    Eu am aceasta boala de vreo 5 ani...si s-a agravat incetul cu incetul.

A debutat cu inflamatia unei falange la picior, apoi vreo doua falange la maini si ma supara uneori si incheieturile de la sold.

Tratament medicamentos nu am luat pt ca am pb cu inima si nu pot, dar am facut sedinte de recuperare(cu electrozi, ultrasunete)...si sunt frectie la un picior de lemn.
  •  
    • 37 mesaje
    12 Mar 2009, 11:19
    0 0
    Ma dor aceste incheieturi destul de tare, imi ingradesc din capacitatea de miscare dar nu mai cred in medicii astia care se uita stramb la mine cand le spun ce ma doare...la numai30 ani.

Sunt doar optimista!!!
  •  
    • 333 mesaje
    12 Mar 2009, 12:04
    0 0
    Ai incercat :
    http://www.deniplant.ro/

Incerca, macar o luna.
  •  
    • 187 mesaje
    15 Mar 2009, 14:06
    0 0
    lory, eu am facut multe analize din sange din care a vazut docotirta ca este vorba de aceasta boala, si nu cred ca se poate fara tratament, acum iau medrol, care sunt cortizoni si metotrexat adus din Ungaria pastile, care este un citostatic, sunt constienta ca se va agrava ca toate bolile, dar nu stiu oare cat trebuie sa iau aceste medicamente, medicul nu/mi spune ca e vorba de ani sau de luni cu tratamentul
  •  
    • 52 mesaje
    16 Mar 2009, 06:44
    0 0
    si eu am o probleme la piciore ma supara foarte tare mai ales cand e cald ma mananca la rotulele de la genunchi stiti voi ceva? va rog
  •  
    • 28 mesaje
    16 Mar 2009, 06:57
    1 0
    Psoriazisul este o boala cronica, incurabila.
    Este o "alergie" la "otet".
    Se amelioreaza ff mult daca, nu mai consumati absolut deloc:
    -otet(acid acetic).
    -bauturi alcoolice(in organism se transforma in otet)
    -citrice(la fel, in organism se transforma in otet).
    Incercati si veti vedea rezultatele!
    Multa sanatate!