respiratie grea,dureri de cap

•  
    • 164 mesaje
    10 Mar 2009, 18:48
    0 0
    Buna tuturor .Am si eu o problema de cand nu mai mananc dulciuri,paine,prajeli , seara,..
    si mananc de doua ori pe zi dimineata la 6-7 ...
    si cnad vin dupamiaza la 14...
    si seara rar cate un mar...
    De doua zile de cand am inceput ma simt obosita ,si parca respir mai greu,capul ma doare ingrozitor,...
    stiti oare daca asta e cauza?
  •  
    • 345 mesaje
    10 Mar 2009, 18:51
    0 0
    Depinde si ce manaci. Dimineata banuiesc ca la acea ora nu prea manaci iar la 14:00 sa spunem ca manaci rezonabil Concret tu ai o masa normala caloric pe zi.

s-ar putea sa fi pierdut din minerale: magneziu, fier, calciu.

Cel mai bine mergi la doctor nu sta asa, mai ales daca starea persista de ceva vreme, zile.

Si seara nu tre sa manaci prajeli! Poti manca salate, peste slab sau macar un pahar cu lapte,
    sanatate
  •  
    • 164 mesaje
    10 Mar 2009, 19:01
    0 0
    de exemplu astazi am mancat
    la ora 06:30
    am mancat cateva felii de paine prajita si pe deasupra cu pate vegetal...si ceai...si inainte un iaurt mic de fructe...

la ora 15: si ceva
    astazi intarziasem si nu aveam timp sa mananc dar uneori la 14:00 mananc
    am mancat ...un fel de tocanita cu mazare fara paine...

iar seara la 18: si ceva
    de ex ca acum..ceai...

numai masa de paranz poate o mai inclouiesc cu piure..de cartofi nu cu lapte cu apa..
    iar dimineata e ok asha in fiecare zi?|??:
  •  
    • 1166 mesaje
    10 Mar 2009, 23:41
    0 0
    eu patesc exact la fel...povestea asta dureaza de ani si ani...e adevarat ca mananc f putin..asa sunt eu obisnuita...poate ca e de la glicemie...cand vezi ca te simti rau mananca ceva dulce...mie imi trece durerea de cap in cateva min.
    eu zic ca ultima masa ar trebiu sa fie in jur de ora 18 nu la 14.
  •  
    • 25 mesaje
    11 Mar 2009, 12:45
    0 0
    Vedeti ca lipsesc proteinele din alimentatie. Si atunci apare si lipsa de enrgie si durerile de cap. Parerea mea este ca in primul rand conteaza calitatea si continutul alimentatiei.