picioare

•  
    • 12 mesaje
    7 Mar 2009, 23:14
    0 0
    buna fetelor! din decembrie am schimbat locul de munca si stau cam 9 ore in picioare si am inceput sa am dureri la nivelul gambelor am fost la medicul de familie si mi a prescris varixinal cu toate ca nu am varice,pentoxifilin si tarosin, am urmat tratamentul dar nici o inbunatatire,durerile dispar cand stau intinsa in fat si cand i mi fac masaj cu diclofenac sau fenilbutazona.voi ce sfat i mi dati?
  •  
    • 82 mesaje
    8 Mar 2009, 11:24
    0 0
    draga eva,cauta crema cu vita de vie de la krauter terapia
    il gasesti pe situl life-care.si baia de picioare ajuta si gelul de tataneasa.mie cea cu vita de vie si castana mi-a placut.scoate rapid oboseala
    daca vrei sa devii consultant pt acces nelimitat ca membru,si cu reducere,(comenzile minime sunt de 130 ron),,scrie-mi,si- ti le voi da datele mele
  •  
    • 1266 mesaje
    8 Mar 2009, 13:40
    0 0
    Incearca atunci si ceva intern, cu rol de stimulare a circulatiei periferice ( Detralex , 2 tablete'zi - nu e doar pt varice, ci ajuta circulatia, nu prea are efecte adverse) si antiinflamator (Aulin tot 2/ zi,). Mai citeste pe net despre aceste medicamente sau in prospectul de la farmacie. Mai intai ia cate 10 tablete din fiecare (pt 5 zile), pt ca sa vezi cum te simti cu ele, si daca au efect in cazul tau, vei continua si mai mult..
  •  
    • 3036 mesaje
    9 Mar 2009, 12:51
    0 0
    paula, statul in picioare, la fel ca statul pe scaun, face ca sangele sa stagneze in picioare.

e nevoie sa faci cateva miscari mai energice din cand in cand (ex: suit-coborat niste scari), ca sa stimulezi circulatia sanguina.
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    9 Mar 2009, 13:00
    0 0
    eu nu te sfătuiesc să începi să te îndopi cu antiinflamatoare când probabil nici nu ai nevoie de ele. aulinul este un antiinflamator f puternic şi cu efecte toxice asupra ficatului.
    e normal să te doară picioarele dacă 9 ore stai în picioare. la fel dor şi dacă mergi pe jos mult şi nu eşti obişnuită. poate fi o prblemă de circulaţie sau pur şi simplu oboseală musculară.