nu s-au luat anticonceptionalele din pr
-
7 Mar 2009, 22:470 0Buna, prietena mea a luat anticonceptionale de capul ei si a inceput administrarea lor la cam 2-3 zile dupa terminarea mentruatiei, deci nu a luat din prima zi de mentruatie asa cum e indicat. A avut un contact sexual cand a luat a 14-a pilula.Ce sanse sunt ca ea sa fi ramas insarcinata?Are rost sa ia pilula de a 2 zi? Isi mai fac efectul Ac. daca nu au fost luate din prima zi de menstra? Eu tocmai am terminat prima folie si iau ptr prima data, asa ca nu stiu ce sa o sfatuiesc.Poate ne ajutati cu un sfat, informatii. Multumim
-
7 Mar 2009, 22:53completez cu faptul ca nu s-a "descarcat" in ea si ca se plange de stari de disconfort, greata, diaree si o usoara sangerare.
-
8 Mar 2009, 21:51Sunt sanse,dar sunt destul de mici.
Nu cred ca e recomandat sa ia pastila de a doua zi in comb cu anticonceptionalele.
Oricum,chiar daca ar fi o sarcina,ar fi ult prea devreme pt greata,discomfort....Astea pot fi de la pastile.
Daca au trecut mai mult de 7 zile,un test de sarcina! -
10 Mar 2009, 12:09nu cred k se poate pune problema unei sarcini dat totusi sa fac un test de sarcina si cel mai indicat sa se duca si la un medic k sa ii dea pilulele care i se potivesc in urma analizelor si a controlului...........eu am avut fff mari probleme de la ele......
-
12 Mar 2009, 17:42S-au mai linistit apele, dimineata a avut surpriza de a avea cm. desi nu a terminat folia. Eu am sfatuit-o sa termine folia si sa mearga la un planning fam. la care am fost si eu ca sa i se recomande Ac. in urma unor alalize. Acum nu stiu daca am facut bine ca i-am zis sa termine folia, din cate am citit cel mai indicat este sa o termine ptr ca urmarile ar putea fi mai grave daca nu se administreaza toate cele 21 de comprimate....acum sper ca ea sa mearga mearga la medic cat mai repede ptr ca ii este "jena":, iar mie imi este foarte greu sa o conving ca nu e nici o rusine sa mergi la medicul ginecolog... Multumesc ptr raspunsuri!