Riduri:(((

•  
    • 5 mesaje
    5 Mar 2009, 17:05
    0 0
    dragele mele, ce ma sfatuiti sa fac sa scap macar putin de riduri? ma deprima de fiecare data cand ma uit in oglinda. am incercat toate cremele de pe lume si m-au scapat numai de bani
  •  
    • 10816 mesaje
    5 Mar 2009, 17:58
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 3 mesaje
    5 Mar 2009, 22:20
    0 0
    apropo de chirurgie estetica... vorba daliei, daca iti permiti poti sa incerci tratamente cu laser. nu stiu decat din auzite, dar cica e bun si isi merita banii. acum nu mai stiu exact, dar cred ca la dermastyle gasesti un tratament laser active sau ceva de genul asta... sunt sigura ca o sa gasesti ceva care sa te scape de problema, daca o sa cauti mai bine
    Bafta!
  •  
    • 17 mesaje
    6 Mar 2009, 13:56
    0 0
    anita,si pe mine ma deprima ridurile.ce creme ai mai folosit tu?game profesionale?eu acum am Logona dar as vrea altceva.am vazut in farmacii Avene-anti age.mai spune-mi si mie ce ti s-a parut mai bun.te rog.hai sa ne mai impartasim din experientele in lupta impotriva ridurilor.ma gandesc si la bisturiu dar sincer, mi-e tare frica.mai tinem legatura, vrei?
  •  
    • 5 mesaje
    18 Mar 2009, 16:31
    1 0
    va multumesc mult pentru raspunsuri. am cautat ce mi-ati recomandat si am gasit filmuletul asta. http://www.youtube.com/watch?v=kovU-UsXSC8
    pare o procedura serioasa, imi fac curaj
  •  
    • 5 mesaje
    21 Apr 2009, 16:54
    0 0
    sigur ca vreau sa tinem legatura
    eu tind din ce in ce mai mult sa fac acest tratament. am tot incercat creme, dar nu ma ajuta. Tu ce ai vrea sa faci?
  •  
    • 3036 mesaje
    22 Apr 2009, 00:46
    0 0
    brrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am vazut spotul de pe youtube si metoda mi se pare oribila, pur si simplu seamana cu parlirea porcului (cu lampa cu benzina) dupa ce acesta a fost taiat...

exact la fel arata si soriciul parlit !
  •  
    • 26 mesaje
    24 Apr 2009, 11:37
    0 0
    chiar vreau sa te ajut eu personal folosesc pt riduri ceva extraordinar si as putea striga in gura mare e vorba de un aparat mic ca un telefon mobill care functioneaza cu curent galvanic si produsele naturale ,de altfel ajuta f. mult ca pielea sa-si recapete tonusul si sa dispara ridurile Sophia Loren , Catalin Botezatu, foloseste aceasta practica
  •  
    • 26 mesaje
    24 Apr 2009, 11:40
    0 0
    as vre sa mai adaug ca aparatul are trei capete interschimbabile pt celulita, riduri si scalp, parerea mea ,este o investitie buna si iti faci singura orice tratament vrei pot sa iti l- adresa mea de email claudia_valentina27@yahoo.com
  •  
    • 26 mesaje
    24 Apr 2009, 11:43
    0 0
    orice injectie cu botox devi e cancerigena ,cu riscul de a ma repeta oamenii de stiinta au scos pe piata un aparat f. bun nominalizat si la premiile Nobel
  •  
    • 248 mesaje
    24 Apr 2009, 20:04
    0 0
    fiecare rid reprezinta istoria unei persoane , fiecare rid reprezinta trecutul nostru si fiecare povesteste ceva despre noi . e ,, strada '' vieti noastre catre o ,, decadenta fizica '' de la care nimeni nu se poate sustrage .
    dar si un rid poate avea farmecul sau : farmecul intelepciuni , constientizari , indiferentei .
    e zadarnica incercarea de a scapa de aceste mici semne ce ne aminteste ca timpul trece , mai devreme sau mai tarziu , timpul neinduplecat o sa slefuiasca pe fata noastra lunga carare de viata traita impreuna cu trecutul nostru . experientele de viata ce ne-au marcat fata , riduri de fericire , riduri de durere , riduri de truda , riduri de viata . o viata care se apropie de TERMINUS !
    eu va urez sa aveti multe riduri de FERICIRE si atunci nu o sa mai fiti deprimate cand va priviti in oglinda !