sexul si bautura:|
-
4 Mar 2009, 20:170 0am o prietena..care a fost de revelin la un chef..na baut toata noapte..dim a inceput sa bea sh spune ca jtia unde e si cum o cheama..dar ma intrebat pe mine ca doare cand o face..chear daca e beata?..va rog spuneti-mi..ca sa o ajut..ea crede ca a facut ceva..simti si cand esti beata?
-
4 Mar 2009, 20:50eu n-am inteles nimic din ce ai vrut sa spui

adica ea nu stie daca a facut sex sau nu? nici acum, dupa 3 luni de la revelion? parca ziceai ca stia de ea...
anyway, mi se pare penibil sa fii fata si sa bei pana cazi sub masa!
nu m-ar mira sa se trezeasca si insarcinata daca nu mai stie ce a facut si cum si unde... -
5 Mar 2009, 08:17Fotbalista , despre tine este vorba nu- i asa?si de fapt tie iti este frica ca estei insarcinata , ca zici la"intarziere ciclu 14 ani" ca nu ti-a venit de 2 luni..
Offffff, mai copiilor dar nu aveti minte chiar deloc.In bautura poate i s-a pus ceva special ca am inteles ca asa se practica mai nou.
Daca de asta iti este frica fuguta si cumpara un test de sarcina si vezi exact, mai rau este ca poti lua cine stie ce boala daca nu te protejezi.. -
5 Mar 2009, 20:37eu sunt virigna..nu de mine era vorba..pt ca de revelin am fost cu parinti