Cistita?Sau....?

•  
    • 26 mesaje
    2 Mar 2009, 23:38
    0 0
    Buna fetelor de cateva saptamani am o problema se manifesta prin mictiuni frecvente, adica nevoia repetata de a urina, dureri la nivelul abdomenului inferior in zona genitala, usturimi minore(uneori) la urinat si urina tulbure uneori.Daca ies afara chiar daca sunt imbracata gros simt frig in zona genitala,urinez peste noapte si in timpul zilei foarte des.Acum cateva zile am avut si o scurgere maronie apoi a dat spre maroniu foarte deschis.Simt in continuu o apasare in zona genitala si uneori chiar o durere care dureaza cateva minute.O sa merg la dr. luna aceasta.A trecut cineva prin asa ceva?Astept sfaturi de la voi.Multumesc frumos si SANATATE TUTUROR!
  •  
    • 15 mesaje
    6 Mar 2009, 16:35
    0 0
    Am si eu problemele astea din cand in cand. Mie mi-a trecut cu bai fierbinti de 2 ori pe zi, am folosit si o paturica electrica care cand s-a incalzit am pus-o pe abdomen, si am inceput sa port shosete mai des. La mine a inceput cand am fost odata la plaja intr-un sezon mai rece si am intrat cu picioarele in apa rece. De aceea protejeaza-te de frig.
    Dar daca simptomele tale sunt insotite si de febra, frisoane, dureri abdmoninale si greata, astea unt semne de infectie urinara si pt asa ceva cel mai bine ar fi sa te duci la medic.
    Mult succes!
  •  
    • 114 mesaje
    6 Mar 2009, 20:11
    0 0
    Lory posibil sa ai infectie urinara.Cati litri de apa consumi pe zi?
    Eu mi-am facut mai de mult analize in Cartierul Francez, am dat o caruta de bani ca sa-mi zica ca sunt la un pas de infectie urinara si ca singurul remediu este sa consum apa plata circa 3 litri pe zi daca nu patru.Daca iti faci o analiza urinara te lamuresti mai bine.Multa sanatate!
  •  
    • 10876 mesaje
    7 Mar 2009, 15:31
    0 0
    Eu scurgeri nu am.
    In schimb, daca beau o cana de apa pe zi, ma duc la weceu de 30 de ori in ziua aia.Am ajuns sa stau naibii insetata ca sa nu fac pe mine.
    Si n-am nici o infectie.
    am o vezica neurogena cica, adicatalea vezica mea sta haios cu nervii
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    7 Mar 2009, 17:28
    0 0
    consumul redus de lichide are şi alte riscuri în afară de infecţie urinară, ca de exemplu calculii renali sau biliari. eu cred că e mai neplăcut să faci o criză de calcul la rinichi decât să mergi la toaletă de nu ştiu câte ori pe zi.
  •  
    • 1022 mesaje
    8 Mar 2009, 17:05
    0 0
    parerea mea e ca e infectie urinara, ar trebui sa faci o urocultura si apoi sa iei antibiotice .cat despre lichide ..e bine cam 1,5-2 l, mai mult suprasolicita rinichii si pot sa ramana edeme, adica apa nu se va elimina din organism.