Nara sensibila

•  
    • 7 mesaje
    28 Feb 2009, 15:46
    0 0
    De cand sunt mica am probleme cu nara dreapta. Imi curge mai mereu sange din nas. Am fost la doctor, mi-a dat tratament dar inca mai imi curge uneori. Ce sa fac?
  •  
    • 3036 mesaje
    28 Feb 2009, 16:03
    0 0
    s-a pus vreodata problema sa ti se cauterizeze vasul de sange care se tot sparge?
  •  
    • 224 mesaje
    28 Feb 2009, 21:12
    0 0
    Incearca prin homeopatie...sunt sanse mari si e neinvaziv.Sanatate
  •  
    • 21 mesaje
    5 Mar 2009, 23:04
    0 0
    buna,aceeasi problema are si mama mea de multi ani.i curgea f mult sange ,iar aceasta situatie o aducea in stare grava de sanatate...devenea slabita ptr ca pierdea mult sange pe nas si ma temeam cand o vedeam in starea aceea...a fost cauterizata in cele din urma,dar acum dupa aproape un an de la cauterizare iar a inceput sa i curga sange din nas.ce se mai poate face ,ca ma ingrijoreaza starea ei?e slabita.....(
  •  
    • 21 mesaje
    5 Mar 2009, 23:05
    0 0
    homeopatie???aceasta ce inseamna?
  •  
    • 114 mesaje
    6 Mar 2009, 12:00
    0 0
    Bunica mea are aceeasi problema!A fost la doctor si i-a spus ca are noroc ca ii curge sange din nas, deoarece atunci cand i se ridica tensiunea, ii navaleste sangele pe nas si daca nu s-ar intampla asa, ar face infarct sau accident vascular si ar muri.
    Nu stiu daca are dreptate sau nu acel medic, dar mi s-a parut o explicatie plauzibila!
  •  
    • 114 mesaje
    6 Mar 2009, 12:07
    0 0
    Am si eu o problema cu nasucul!Fetita mea de 3 ani nu stie sa sufle nasul si din cauza asta raceste foarte des.Toata lumea a incercat sa o invete sa sufle, dar este total dezinteresata.Nu stiu cum sa mai procedez cu ea!Va dati seama ca tot ce are in nas inghite sau i se strange in gat.De pompita nici nu poate fi vorba, ca acum este maricica si nu mai sta sa-i fac ce vreau eu, desi ii explic orice operatiune inainte ca sa inteleaga ca nu-i nimic rau.Poate stie cineva o solutie sau un truc sa o invat sa sufle nasul!
  •  
    • 1122 mesaje
    6 Mar 2009, 14:17
    0 0
    Buna, cand am fost mica am avut si eu aceeasi problema, cum faceam putin efort sau uneori asa din senin incepea sa imi curga sange din nas.
    cativa ani buni am facut tratament cu cine stie cate pastile, pana intr-un an cand am fost cauterizata si de atunci e totul mult mai bine.
    cand am fost cauterizata mi s-a spus sa nu mai iau aspirina si asa am facut.
    ce ma speria pe mine, era faptul ca nu puteam sa opresc hemoragia, dar acum e f bine.
    multa sanatate.