Cancer - Therapy
-
0 0
Celulele canceroase au acelasi scop ca animalele de prada. Rolul lor este de a tine mereu active celulele albe(leucocitele si monocitele), altfel ar intra intr-o stare de pasivitate, care ar fi foarte nociva pentru organismul nostru. Atunci cand imunitatea organismului scade sub o anumita limita, celulele canceroase se inmultesc, depasind ordinul de doua miliarde (moment in care pot fi depistate de aparatura cea mai moderna). Acum spunem ca avem cancer, cand de fapt prezenta lor este (se pare) din timpul nasterii.
Este timpul ca prin hrana vie, miscare, meditatie, impachetare, masaj si odihna profunda, sa crestem imunitatea organismului, astfel incat celulele canceroase sa fie reduse la un minim necesar.Mai multe informatii aici: http://www.youtube.com/watch?v=JwaLdqTvZYc
Acest mesaj a fost editat de către DrBioactiv: -
Tumorile sunt celule ale organismului care se inmultesc haotic, monstruos ...Tumorile sunt transformarea a ceva bun in ceva rau , a ceva normal si necesar in ceva anormal , uneori fatal.Tumorile sunt un fel de trufie a celulelor corpului nostru , care...nu-si mai incape in piele!...
Rog pe doctorii care vor citi asta sa incerce gandirea metaforica!
Monstrul are un nume ...neoplasm!(nu imi plac celalalte denumiri!)
Ciclic (cam la 21 de zile !)primesti otravurile ce se strecoara in sange...(6ore de muzica , de lectura ...de orice iti face timpul mai suportabil...timpul ...)
Cele care ajung sa te afecteze mental , sa iti transforme chipul , zilele si noptile ...sa devii o necunoscuta pentru tine insati!
Acceptare ,,de buna voie si nesilita de nimeni,,!
O experienta traumatizanta!
Aveti mare grija de voi!
Sanatate! -
UN GAND BUN din TIMISOARA si PRIMAVARA IN SUFLET, tuturor EVELOR .
Numele meu este DAN NISTOR, avand mama decedata in urma cu treisprezece ani de cancer de colon, m-am aplecat cu multa ravna in studiul acestei cumplite boli.
Tuturor EVELOR care imi vor trimite adresa, promit sa le incant sufletul cu ocazia zillei de 8 MARTIE.
Adresa mea: dannistor.contact@gmail.com
Naturopat ing. DAN NISTOR -
ce-ti pot spune eu,care am mama decedata de vreo 19 ani,e,ca,tratamentul naturist,nu face 2 bani fara cel alopat
...si nu doar pt neoplasme ci,pt orice alta afectiune..cit despre stimularea imunitatii intr-o asemenea boala,e o mare greseala,si-asa e o dezordine imunologica,care sa fie motivatia sa stimulezi organismul sa lupte contra sa?
...total de acord,insa,cu tratament alopat,in principal,plus naturist,secundar -
am incercat sa sar peste topicul asta, dar n-am putut...
la nici 40 de ani, sora mea (care se simtea perfect) a aflat ca are cancer de piele si in fix doua luni jumate nu mai era pe lumea asta, cu tot tratamentul medicamentos si cel naturist si....tot ce-a mai fost omeneste posibil....
si era o tipa pozitiva si nu fuma si nu bea si ducea o viata sanatoasa si.....la naiba, ce m-am p.rost dispus
-
stiu,mika, pe langa ca doare numai gandul la perioada aia, mi-am amintit ca m-am contrazis anul trecut (aici pe forum, tot la sanatate) apropos de melanom, cu o nebuna, care sustinea sus si tare ca n-a vrut ea (soramea) suficient de tare sa traiasca , de aia a murit...asta in conditiile in care numai eu stiu cat m-am zbatut si cate am incercat, doar, doar....
adevarul referitor la melanom, mai ales descoperit intr-un stadiu avansat (in cazul nostru stadiul 4) este ca nu se mai poate face nimic...desigur cu rare exceptii care se numesc ''miracole'' .....pentru cine mai crede in ele
in fine....asta nu inseamna ca nu trebuie sa acordam incredere metodelor naturiste.... eu personal, daca nu vorbim de ceva extrem de grav, prefer o metoda naturista uneia medicamentoasa