bubite asemanatoare cosurilor

•  
    • 25 mesaje
    26 Feb 2009, 00:27
    0 0
    De trei zile mi-au aparut niste bubite rosii asemanatoare cosurilor cu mijlocul alb,pe spate si pe sani. Acum nu shtiu ce poate fi, de 2 sapt am inceput sa iau anticonceptionale si in urma cu o sapt am dormit 3 zile intr-un hotel. Pate fi o reactie la antibebe(iau ptr prima data) sau am luat vreo boala din acel hotel desi sotul meu nu are nimic.?
  •  
    • 7 mesaje
    26 Feb 2009, 16:54
    1 0
    Salut!Cel mai bine ar fi sa consulti urgent un dermatolog, ca sa nu se extinda...eu am luat tot felul de chestii din hoteluri: conjunctivita, raie etc si tind sa cred ca ceea ce ai tu e luat.Bafta multa...sa scapi repede de bubitele astea!
  •  
    • 7 mesaje
    26 Feb 2009, 16:55
    0 0
    Daca vrei un dermatolog bun te pot ajuta.
  •  
    • 25 mesaje
    26 Feb 2009, 23:43
    0 0
    Multumesc! maine dimineata merg la medic desi parca incepe sa-mi treaca. Daca e sa fie ceva luat de la hotel as fi foarte dezamagita si as ramane cu un gust amar mult timp, probabil imi fi frica sa mai merg undeva intr-un weekend sa ma relaxez...
  •  
    • 25 mesaje
    12 Mar 2009, 17:53
    0 0
    Am uitat sa va spun si rezultatul. Se pare ca a fost o alergie alimentara. Stiam ca sunt alergica la alune, dar am mancat o nuga.Nu credeam ca voi pati ceva ptr ca nu continea prea multe alune, greseala mea!. Bine ca nu a fost ceva mai grav. Sanatate!