Filme XX

•  
    • 8 mesaje
    8 Iun 2004, 12:56
    1 0
    Voua fetelor va place sa va uitati la filme de alea ? Ce simtiti? sau simtiti ceva cand va uitati ?
  •  
    • 1033 mesaje
    8 Iun 2004, 13:08
    0 0
    scuza.ma, dar imi creeaza o senzatie de voma !!!atat
  •  
    • 3526 mesaje
    8 Iun 2004, 13:09
    0 0
    da' de ce ai postat la sanatate?
  •  
    • 1033 mesaje
    8 Iun 2004, 13:18
    0 0
    bey, carrie ce intrebari pui si tu???!!!

aici vin oamenii cu probleme "de sanatate", nu ??????!!!!!
  •  
    • 2234 mesaje
    8 Iun 2004, 13:46
    0 0
    da, de sanate psihica. si in plus astea or fi alte filme alea de le stiu eu sunt XXX.
  •  
    • 11438 mesaje
    8 Iun 2004, 14:27
    0 0
    da ma...mie imi place...
    Imi placea la nebunie sa mi-o trag cu raposatul in timp ce ma uitam..si cateodata ma mai uit si acuma cand am chef de una mica cu dom degetel...asta este...imi place...
    si e foarte bine plasat la sanatate...

roxi...xxx???..hihihih...
  •  
    • 8 mesaje
    8 Iun 2004, 15:01
    0 0
    Mai nu stiu de ce sariti asa in sus, ba ca de ce am postat la sanatate, ba ca n-am pus 3 de x, era o chestie, mare branza...! Era pentru un studiu psihologic pentru o lucrare de licenta si unul din itemi era perceptia femeilor despre filmele astea, a femeilor intervievate aleator prin mijloace de evaluare neformale, fara a se lua contact direct cu subiectul intervievat, in conditii de anonimat
    absolut. Acum ca v-am zis, am stricat toata faza, datele nu vor mai fi concludente pentru studiu, dar mersi oricum.
  •  
    • 11438 mesaje
    8 Iun 2004, 15:07
    0 0
    io ti-am zis ca-mi place si??..crezi ca mi-e rusine de asta???...e normal..imi iubesc sexualitatea..ador sa fac sex in toate pozitiile posibile si...noi sa fim sanatosi...
  •  
    • 2234 mesaje
    8 Iun 2004, 15:15
    0 0
    da-mi voie sa iti zic ca te inseli. primeai altfel de raspunsuri daca ziceai ptr ce le vrei. si alte persoane au mai postat sondaje in scopul asta.
  •  
    • 8 mesaje
    8 Iun 2004, 15:20
    0 0
    Prietena mea isi face acu lucrarea de licenta in psihologie, pe tema manifestarii si acceptarii sexualitatii-normalitate/deviatie- perceptie feminina, doar, si pe langa clasicele chestionare aplicate, a vrut sa faca si ceva mai original, si cum suntem in era computerului, s-a gandit sa lanseze tematica intr-un grup de discutii feminin exclusiv. Ea a cautat pe situri si-a gasit forumul asta la Eva, eu mi-am facut cont ca ea nu are acces la net fiind studenta si stand intr-un camin nenorocit; am acceptat s-o ajut daca pot si nu-mi solicita nici timp. Ce mare lucru sa colectez niste pareri, nu? Las ca se descurca ea,la urma urmei a obtinut cateva reactii, poate suficiente ca sa-si sustina ipoteza formulata initial.Deci ce s-a intentionat a fost o validare/infirmare a unei ipoteze prin mijloace de evaluare alternative, in cazul de fata Internetul.
    Mersi Carmelia, esti o dulce
  •  
    • 3526 mesaje
    8 Iun 2004, 15:22
    0 0
    of, doamne, si pana la urma care-i legatura cu sanatatea? :o
  •  
    • 8 mesaje
    8 Iun 2004, 15:25
    0 0
    Asta a fost ideea discutata cu coordonatorul ei de lucrare de diploma sa nu divulge pentru ce intreaba din start- tocmai ca sa fie ceva original, neconventional. Si poate ca a obtinut feed-back-ul corespunzator, relevant, nu stiu, eu sunt doar un "canal de comunicare" in acest caz, chiar daca si specializarea mea profesionala nu e prea departe de a ei. In cazul aplicarii chestionarului pe esantioane functie de varsta si alte criterii, normal ca isi anunta subiectii care este scopul chestionarelor. Au vrut sa faca ceva nou, nu stiu in ce masura au reusit insa...asta ramane la latitudinea lor sa evalueze.
  •  
    • 1620 mesaje
    8 Iun 2004, 15:27
    0 0
    Eu, de exemplu ma uit la filme xx cand fac clatite si tocanita. Sunt asa de inspirata de ele, toti prietenii mei ma lauda.
  •  
    • 11438 mesaje
    8 Iun 2004, 15:29
    0 0
    hai sa ne jucam putin cu neuronii da????
    sex= hormoni= sanatate?
    sex= psihic= sanatate?
    sex= inhibitie= sanatate?
    sex= nimfomanie= sanatate?
    sex normal,anal,oral,in 3,cu acelasi sex,cu tine,cu obiecte..bla..bla..bla= sanatate?

no...pe mine m-a apucat jucul de-a subtilitatile = nu mi-s sanatoasa la cap ????
  •  
    • 8 mesaje
    8 Iun 2004, 15:29
    0 0
    Ea a ales acest capitol pentru ca intr-un fel zicea ca e o problema ce tine de sanatatea mentala, emotionala, asa ceva. Lucrarea de licenta e in psihopatologie si psihosexologie, deci ceva conectat si cu sanatatea, nu?
  •  
    • 8 mesaje
    8 Iun 2004, 15:36
    0 0
    in domeniul psihologiei sanatatea are multe valente.
    Sanatate in sens de normalitate in sfera psihologiei e ceva extrem de greu de cuantificat. Pana unde e normalitate si de unde incepe patologicul ... greu de stabilit, cand in ecuatie sunt atatea necunoscute.
  •  
    • 1033 mesaje
    8 Iun 2004, 15:36
    0 0
    da, dartemix ...bine ca te.ai lamurit intr.un final !!!
    succes ,oricum prietenei tale....
  •  
    • 711 mesaje
    8 Iun 2004, 15:38
    0 0
    Sincer, mie imi place si totodata nu-mi place...Adica: ma excit cand ma uit dar ma enerveaza, ma jeneaza acest mod de a ma excita. Chiar daca am partenerul langa mine si pot sa pun in practica, tot ma enerveaza...de fapt ma simt cam jenata. Prefer sa pun in practica niste lucruri noi vizionate abia dupa un timp, cand dispar imaginile concrete din memorie. Explicatia pe care mi-o dau singura? 1. Unele situatii imi provoaca o inhibitie pe care nu o pot stopa si care imi restrictioneaza relaxarea;
    2. Imi placemie sa fiu mai originala in pat si in erotism; deci, repet, imi place MIE sa cred. Stiu ca, in realitate, nu exista lucruri nefacute si toti oamenii fac cam aceleasi chestii in pat.
  •  
    • 8 mesaje
    8 Iun 2004, 15:46
    0 0
    mersi, eu nu avem nevoie sa ma lamuresc ci m-am gandit sa va lamuresc ce s-a intentionat, si cum am fost implicata, n-am vrut sa las lucrurile in coada de peste.
  •  
    • 11438 mesaje
    8 Iun 2004, 16:03
    0 0
    Dartemix..hai ca devin putin serioasa...deci...
    A vorbi despre sex si mai ales a-ti accepta propria sexualitate...a te informa inca de dinainte de a-ti incepe viata sexuala despre placerile si neplacerile pe care ti le provoaca...tine clar de gradul de civilizatie al mediului respectiv..si clar Romania mai are multe de invatat in aceasta privinta.
    Am avut norocul ca am umblat prin cam toata Europa si am vazut si alte mentalitati...cat sunt de naturali atunci cand vorbesc despre sex....
    Romanilor..si mai ales femeilor romance... li se imprima de mici ideea ca a face sex este o rusine..ca te dezumanizezi...ca-i imoral...ca-i scarbos..ca la dracu si cu mentalitatea asta....
    Deci...cum spuneam...Romania mai are multe de invatat iar in aceste clipe prea putini oameni recunosc ceva 'anormal' legat sex (chiar daca o practica) tocmai de frica sa nu se arunce cu pietre in ei...
    Ei..iaca fleosc...daca am chef sa mi-o trag cum vreau eu si cu cine vreau eu..asta este..spun in gura mare daca sunt intrebata....asta nu-nseamna ca trec peste anumite principii de viata pe care singura mi le-am format....
    Normalitatea la urma urmei este lumea pe care ti-o formezi intre anumite limite stabilite mai mult sau mai putin de societate...dar in principal de tine bazandu-te pe informatiile si experienta acumulata de-a lungul vietii...