Viroza si tuse

•  
    • 603 mesaje
    25 Feb 2009, 10:27
    0 0
    Va rog sa-mi recomandati ceva bun, eventual naturist pentru tuse. Mama (65) a facut o viroza (bronsita), medicul i-a prescris un sirop - echinecin, a luat si cateva zile un antibiotic dar tusea persista, o doare si spatele. Si aseara a fost la medicul de familie care zice ca ar fi tot de la viroza.Ea este mai slabuta, nu are stare sa stea in casa, deci iese zilnic pe-afara, va rog din suflet un remediu, siropel, unguente...etc.
  •  
    • 6 mesaje
    7 Mar 2011, 20:55
    0 0
    Buna
    Cu siguranta ca raspunsul vine cam tarziu, banuiesc ca ti-a trecut tusea pana acum insa eu am cautat pe acest forum raspuns la o intrebare asemanatoare cu o saptamana in urma si poate ii e altcuiva de folos experienta mea.
    Eu de curand am avut o viroza si am dobandit o tuse productiva foarte deranjanta si am aincercat mai multe remedii - printre care si cele naturale (sirop de ridichie, ceapa, miere) insa cel mai bine a functionat la mine FLUIMUCIL, recomandat de medic. Are aceeasi molecula ca si ACC (poate de asta ai auzit mai multe), insa fluimucil este ceva mai ieftin (si eficient - in cazul meu)
    Sanatate multa!
  •  
    • 53 mesaje
    14 Mar 2011, 20:10
    0 0
    Da, stiu este tarziu, dar la fel ca si Cristina131, scriu si eu aici ca paote foloseste cuiva: pentru viroza, naturist si foarte eficient (nemtii il folosesc de cle ptuin 50 de ani) este un medicament naturist ESBERITOX (mai multe pe www.esberitox.r si care se recomanda chiar si copiilor mici, gravidelor, iar pentru tuse Stodal (tuse uscata) sau Prospan (tuse productiva)