Optimism!
-
24 Feb 2009, 02:110 0Cum as putea sa fac in asa fel incat sa fiu mai optimista,avand in vedere ca am foarte multe probleme de tot felul? Voi cum va mentineti optimismul?
-
24 Feb 2009, 04:38Cind Dumnezeu iti ia ceva, sa te gindesti ca iti ia doar ptr a putea face loc ptr ceva mai bun.
Nu exista esec, exista rezultat al actiunii si orice rezultat ne face mai bogati si ne ajuta sa inaintam un pas ptr ca am acumulat experianta.
Nu repeta aceeasi actiune daca nu ti-a placut rezultatul ptr ca sigur nici data urmatoare nu vei obtine alt rezultat ("una din definitiile nebuniei este sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa astepti rezultat diferit").
Nu-ti pierde vremea sa studiezi cum sa nu fii deprimata/trista ptr ca singurul rezultat pe care ai putea sa-l obtii, ar fi sa ajungi la o starea de amorteala, studiaza fericirea daca vrei sa fii fericita.
Insoteste-te cu oameni pozitivi, evita negativistii si studiaza comportamentul celor pe care ii consideri impliniti.
Foloseste-ti timpul liber invatind. -
24 Feb 2009, 15:03si eu probleme,dar ma gandesc ca altii o duc si mai rau,asa ca merg inainte
-
24 Feb 2009, 22:55draga mea cred ca cu totii avem probleme in ziua de azi suntem o natie de stresati.......dar cu toate astea trebuie sa ne motivam ca sa mergem inainte pt ca asa e viata cand mai greu cand mai usor......incearca sa faci si ce-ti place si sa te gandesti si la lucruri frumoase ca doar viata e asa frumoasa si simpla noi singuri o complicam uneori si sa stii ca lucrurile simple ne fac fericiti.....cand tie greu gandestete ca sunt altii care o duc si mai greu ....ajuta de cele mai multe ori