De cand ne-am despartit am o alergie
-
0 0In urma unei relatii ce a durat 4 ani si care s-a sfarsit brusc pentru mine am ajuns sa am o alergie pe fond nervos ce se manifesta prin mancarimi ingrozitoare.
Am fost la doctor , mi-a dat niste medicamente dar efectul lor este de 24 de ore dupa care iar apar mancarimile.
Le iau deja de 2 luni si practic am ajuns dependenta de ele.
Ce pot sa fac?
O noua relatie m-ar putea face sa scap de ele? -
stiu ca alergiile de orice fel sunt absolut ingrozitoare. eu am alergie de tipul 'febra de fan' si cand se face primavara abia respir, mi se umfla nasul si gafai ca o pensionara
cred ca e foarte important sa incerci sa rezolvi problema in doua feluri. una ar fi vizita la psihiatru, eu nu imi cer scuze ca ti-o spun, e un doctor ca oricare altul, care te poate ajuta cu un tratament de profil. dar asta trebuie facuta, zic eu, dupa ce iti face testele alergenice. eu mi le-am facut ultima data, anul trecut, la spitalul victor babes, au acolo cele mai bune metode de depistare a tipului de alergie cu care te confrunti. eu am fost la un doctor care e plecat momentan in strainatate si nu stiu cine ii tine locul pentru ca eu pana la primavara urmatoare nu mai am probleme. dar trebuie intrebat.
bafta si multa sanatate. sa ne spui ce ai facut. -
Maddy, nu fii rea cu fata! Probabil ca ea chiar a suferit un soc in urma despartirii si asa se manifesta in cazul ei, printr-o alergie. Mai toate bolile de piele au cauze neuropsihice. Nu ca ar fi nebuna, Doamne fereste, ci sistemul ei nervos a clacat la un asemenea soc. Fiecare reactioneaza in felul sau!
-
La momentul cand o sa-l uiti o sa-ti treaca si alergia, ca doar alergia e de la amintirile care te inunda, de fapt a trecut ceva timp de cand ai postat, poate deja a si trecut, eu asa-ti doresc sa fie. Cred ca frustrarile ne distrug sanatatea, cea mai buna solutie este sa constientetizam acest lucru si sa trecem peste situatiile frustrante si suparatoare.
Sa fii sanatoasa!