help mee

•  
    • 4 mesaje
    21 Feb 2009, 18:22
    0 0
    fetelor am mare nvoie de un sfat!!!ce sa fac???mia venit prima menstruatie in noiembrie la cateva zile dp ce m-am operat de apendicita...akm stem in februarie sh nimik datimi un sfat cv???o sa imi mai vina?? va multumesc
  •  
    • 10 mesaje
    21 Feb 2009, 19:03
    0 0
    Medicul e cel care poate sa iti dea un raspuns cat mai corect.Nici nu ai dat detali,dar cred ca cel mai sigur e sa consulti un medic cat mai urgent.Unele operati intradevar creaza mici modificari in organism dar ce e sigur e ca trebuie sa consulti un medic urgent.
  •  
    • 1022 mesaje
    21 Feb 2009, 22:43
    0 0
    prima??cati ani ai, daca e prima din viata ta e normal sa vina asa sporadic, daca nu...fa un test de sarcina poate fi sau e o dereglare..
  •  
    • 13910 mesaje
    22 Feb 2009, 00:10
    0 0
    tu ai o mama? sigur ca da! dar vb cu ea? nu!!!

e pe bune topicul?

alesia, test de sarcina? zau asa!
    o fi ramas insarcinata cu bisturiul!
  •  
    • 2520 mesaje
    22 Feb 2009, 02:08
    0 0
    Da, asa zic si eu, sa vb cu mama ta sau cu alta femeie din viata ta.
    Ar mai fi o varianta - daca esti prea slaba, ti se intrerupe ciclul.
    Nu te lua dupa noi prea mult, mergi la un control medical cit mai repede.
  •  
    • 1266 mesaje
    22 Feb 2009, 02:32
    0 0
    ...eu zic ca se mai intampla, asta este. Eu imi aduc aminte ca mi-a venit prima oara intr-un februarie, pe urma nu mi-a mai venit decat la sfarsitul lui august. Cand o sa-ti vina de-a binelea, o sa-ti vina. Daca te simti ok, nu-ti face probleme. Daca vrei , te poti duce la medic, sa te linisteasca, dar nu prea are ce sa-ti faca. Eu zic sa te bucuri de perioada "fara" cat mai poti. Iar daca as fi in locul tau, de-abia dupa 1 an m-as duce la un control, sa vad ce si cum. Cati ani ai?
  •  
    • 1022 mesaje
    22 Feb 2009, 09:39
    0 0
    ellado, nu specifica daca a avut sau nu contact sexual sau e prima data in viata ei cu ciclu, asa ca cu bisturiul stiu si eu ca nu se ramane insarcinata ca sunt cadru medical.
  •  
    • 4 mesaje
    22 Feb 2009, 10:30
    0 0
    stiti ce???puteti sa inchideti topicul...k nam nevoie de sfaturile voastre...dak aveati cv sami spuneti imi spuneati nu aja sa ma criticati.dak aveti chef de critica numai raspundeti.am deschis topicul pnt cine vrea sa imi spuna cv nu aja...aa sh ink cv ...vam spus k a fost prima mea menstruatie si nu am avt contacte sexuale sh da am mama si am mers azi la doctor...mia spus ca e normal ce se intampla...sper sa nu ne mai vedem fetelor...bye
  •  
    • 40 mesaje
    22 Feb 2009, 10:39
    0 0
    Fetele, indraznesc sa va rog ceva...particip la un concurs pe site-ul tvr-ului.....as putea sa va deranjez si sa va rog din suflet sa votati a doua poza (cea cu figura trista din frigider) din sectiunea "concurs"? Linkul l-am pus la semnatura mea. Sper ca nu se supara nimeni pe mine!
  •  
    • 40 mesaje
    22 Feb 2009, 10:40
    0 0
    Fetele, indraznesc sa va rog ceva...particip la un concurs pe site-ul tvr-ului.....as putea sa va deranjez si sa va rog din suflet sa votati a doua poza (cea cu figura trista din frigider) din sectiunea "concurs"? Linkul l-am pus la semnatura mea. Sper ca nu se supara nimeni pe mine!
  •  
    • 72 mesaje
    22 Feb 2009, 11:55
    0 0
    daca nu prea mananci ori mult stres poate sa cauzeze daca nuti mai vina ..nici luna viitoare......adute la doctor...
  •  
    • 4 mesaje
    22 Feb 2009, 13:05
    0 0
    bwey frate de kte ori sa va zic ca am inchis topicu sh nu sunt nici anemica nici nebuna st perfect sanatoasa sh am inaltimea si greutatea normala...e cazu rezolvat din partea mea scrieti degeaba si am fos la doctor
  •  
    • 4 mesaje
    22 Feb 2009, 13:07
    0 0
    oricum va multzumesc mlt celor care miau dat macar un sfat