help mee
-
0 0fetelor am mare nvoie de un sfat!!!ce sa fac???mia venit prima menstruatie in noiembrie la cateva zile dp ce m-am operat de apendicita...akm stem in februarie sh nimik
datimi un sfat cv???o sa imi mai vina?? va multumesc -
...eu zic ca se mai intampla, asta este. Eu imi aduc aminte ca mi-a venit prima oara intr-un februarie, pe urma nu mi-a mai venit decat la sfarsitul lui august. Cand o sa-ti vina de-a binelea, o sa-ti vina. Daca te simti ok, nu-ti face probleme. Daca vrei , te poti duce la medic, sa te linisteasca, dar nu prea are ce sa-ti faca. Eu zic sa te bucuri de perioada "fara" cat mai poti. Iar daca as fi in locul tau, de-abia dupa 1 an m-as duce la un control, sa vad ce si cum. Cati ani ai?
-
stiti ce???puteti sa inchideti topicul...k nam nevoie de sfaturile voastre...dak aveati cv sami spuneti imi spuneati nu aja sa ma criticati.dak aveti chef de critica numai raspundeti.am deschis topicul pnt cine vrea sa imi spuna cv nu aja...aa sh ink cv ...vam spus k a fost prima mea menstruatie
si nu am avt contacte sexuale sh da am mama si am mers azi la doctor...mia spus ca e normal ce se intampla...sper sa nu ne mai vedem fetelor...bye