ejaculare precoce
-
0 0Sa nu rideti de subiect, va rog! Nici eu, nici partenerul meu nu sintem prea experimentati in ale sexului. Vorba lui, invatam impreuna. Nu stiu eu prea multe despore asta, dar mi se pare ca 5 min e putin, nu? Auzisem ca e o metoda de a prelungi erectia, sa se apese in nu stiu ce punct al glandului cind e gata sa ejaculeze si astfel e oprita ejacularea. Voi ce ma invatati?
-
Eu cred ca numai tu stii daca 5 min este putin sau suficient - daca intrebi - raspunsul este clar..Daca preludiul este mai lung si ma excit destul , mie imi sunt uneori de ajuns si mai putin de 5 minute .
Probabil ca el nu are inca destula experienta si nu isi cunoaste corpul indeajuns ca sa isi poata controla orgasmul- este un lucru destul de obisnuit la baietii tineri care au inceput viata sexuala de curand -eu zic ca are sa invete in timp . Oricum daca asta devine o problema intre voi , puteti merge la un sexolog sa va sfatuiasca si sa vedeti daca problema nu este de ordin psihic.
Pupici si aveti rabdare- ca sa ajungi la satisfactii sexuale ca si cuplu,trebuie sa te cunosti foarte bine si sa "exersezi". -
Asa sunt baietii la inceput , nerabdatori si nu prea pun pret pe satisfacerea partenerei.Una din calitatile care fac dintr-un barbat un amant foarte bun este sa stie sa-si controleze ejacularea si sa poata sta cat mai mult in momentul de maxima excitare:astfel isi prelungeste si lui placerea dar si tie ...Spune-i asta , incerca sa-l faci sa se opreasca din miscari cand este foarte aproape si sa respire cateva secunde - si exersand asta veti reusi cu siguranta .
-
Nu e putin 5 minute, sa stii. Prietenul meu abia reusea sa se miste de 10 ori si era gata si avea 26 de ani. Cu toate astea nu i-am reprosat nimic pentru ca stiam ca in parte era si "vina" mea. Eu fiind extrem de ingusta, stramta, plus preludiul cu mine...nu aveam ce ma astepta. Ne-am si casatorit

atena