PRODUSE ORGANICE ( BIO ),CE SUNT ELE ?
-
19 Feb 2009, 09:040 0POATE CINEVA SA EXPLICE CE E BIOCOSMETICA CONTROLATA?
\ALIMENTELE BIO?
DETERGENTII BIO?
CUNOASTETI PE CINEVA CARE FOLOSESTE? -
19 Feb 2009, 19:38Bio e termenul normal pentru cei ce garanteaza ca produsul pe care il comercializeaza e intradevar natural100%,crezica un produs cosmetic sau altele e ?Numai asa zisele leacuri sau tratamente din vechi ne fabricate sant bio,asta e parerea mea,daca citesti atent etchetele vei vedea conservanti sau ce contin pentru a fi pastrate cat mai lung termen.Numai ce e o reteta instant care poate fi facuta de fiecare e Bio cu adevarat.Iti doresc sa gasesti acel Bio care il cauti.In tarile mai dezvoltate platesc foarte mult firmele care au aceasta eticheta.
-
19 Feb 2009, 22:04Mary, poti gasi detergenti naturali (eu folosesc asa ceva din cauza ca am o mini statie de epurare care nu-mi permite folosirea produselor chimice uzuale) pe www.elemental.ro, iar produse cosmetice BIO au aparut si la noi, cauta pe www.organikshop.ro.Acolo vei gasi si articole despre produsele bio, "de ce bio" , plus ca ingredientele produselor sunt afisate si poti verifica singura ca sunt ok.
Tot aici vei mai gasi link-uri care te trimit catre articole din domeniu -
19 Feb 2009, 22:05daca iti construiesti cumva o casa sau vrei s-o renovezi, gasesti produse specifice pe www.naturalpaint.ro
Daca ai vreo intrebare specifica, sper sa te pot ajuta cu ceva pareri, eu insami avand un stil de viata cat mai natural si zic eu sanatos in acelasi timp.