bebelusul meu nu se vede
-
18 Feb 2009, 18:540 0sunt tare necajita, acum am venit de la ecografie si dr mi a zis ca nu se vede nimic. ultima menstruatia am avut o pe 11 ian. si mi am facut 5 teste de sarcina, toate pozitive. si totusi..de ce nu se vede? dupa cat timp ar trebui sa se vada? ecografiile prea dese dauneaza bebelusului? va multumesc frumos. era o eva..png, cred care isi facuse eco devreme si s a vazut.
-
18 Feb 2009, 19:27draga mea,
sarcina ta are cam 5 săptămâni. e prea mică să se vadă ecografic. poate la alte femei se vede şi mai devreme.
la 5 săpt. nici la mine nu s-a văzut.
nu te agita. fii liniştită. mai aşteaptă o săptămână, chiar două. fă o eco transvaginală. se vede mai bine. -
18 Feb 2009, 19:38luni am fost la control, pt recoltarea unui babes papani. si o secretie. la control dr a zis ca este implantat. azi la eco abdominala nu s a vazut nimic. poate ca ma agit aiurea, dar nu stiu...e si prima sarcina si am avut si o gramada de probleme in ultimul timp. sper sa nu i dauneze fiindca mi l doresc tare mult. kti, iti multumesc din nou pt incurajari. o seara frumoasa
-
18 Feb 2009, 19:56nu iti mai fa griji!
bebeul se vede de la 8 sapt incolo. ai rabdare, ca e lung drumul inainte.
si la inceput trebuie sa fie ecografie transvaginala. poate ar trebui sa gasesti un alt doc, care stie chestiile astea. uite un link in engleza, care iti detaliaza schimbarile si cum creste bebeul in fiecare sapt.
http://www.pregnancyguideonline.com/ -
18 Feb 2009, 19:56la mine dupa 6 saptamani s-a vazut.felicitari pt bebe si numai bine!!
-
18 Feb 2009, 20:03să ne ţii şi pe noi la curent. să ne spui cum creşteţi.
o noapte frumoasă şi sănătate