sunt sau nu insarcinata
-
18 Feb 2009, 15:290 0va rog ajutatima
buna ma numesc Andreea si am o dilema daca sunt sau nu insarcinata am avut cu contact sexual iar dupa prima ejaculare prietenul meu nu s-a mai sters si m-a atins pe vagin jucandu-ne inainte sa puna prezervativul ..ciclul mi-a intarziat 2 zile am facut un test de sarcina dupa 2 sapt dupa contactul sexual si mi-a iesit negativ insa acum dupa o sapt ma dor sanii cand ii ating si am senzatia ca am luat un pic in greutate ..am cateva dureri de burta si constipatie, nu am greturi sau altceva, insa nu stiu ce sa mai cred ma puteti ajuta?

am facut testul Sure Check nu stiu dak e bun pe primul l-am facut in timpul menstratiei si nu cred ca a fost bine dar pe al doilea l-am facut dupa-miaza crezi ca am procedat bine? -
18 Feb 2009, 18:11cum adică l-ai făcut în timpul menstrei?
adică ţi-a venit menstruaţia? atunci de ce te mai întrebi dacă eşti gravidă? -
18 Feb 2009, 22:39nici nu cred ca are rost sa ne batem capul cu o copila de 16-18 ani care nu stie cum sa se protejeze, dar stie sa se "joace" cu p.utza inainte de a-i pune prezervativul.
daca zici ca ti-a venit menstruatia, atunci care mai e dilema ta??? ce nu pricepi?
-
18 Feb 2009, 23:51poate fata se gandeste ca a avut un ciclu peste sarcina.....exista cazuri dar sunt mai rare.
Raspuns: in cazul de fata eu zic ca nu esti insarcinata dar pt. linistea ta repeta testul si ai grija pe viitor. -
19 Feb 2009, 16:12ms mulc celei celui care a vb urat nu am facut decat sa pun o intrebare dak te deranjeaza nu imi mai raspunde mia intarziat menstruatia 3 zile de asta ma facut testul ce sa zic dak nu stii sa vb frum nu mai vorbi ms mult celei care mia vorbit frumos