gano derma

•  
    • 26 mesaje
    17 Feb 2009, 14:50
    0 0
    a mai luat cineva gano derma am auzit ca este foarte buna ca face minuni as vrea sa stiu daca a mai folosit cineva pt circulatie
  •  
    • 224 mesaje
    17 Feb 2009, 17:41
    0 0
    Am auzit,am fost la o prezentare,am pe cineva care foloseste in mod curent si e f multumita.Foloseste cafea,ceai ,sapun(cu sapunul a reusit sa scape de niste negi,doar cu sapunul).Cred ca e buna,dar produsul original e f scump,iar cel din plafare,e unguresc si nu stiu cat de bun este.Am vazut comercializat si de o firma romaneasca,pe care scria ca e facut in tara,nu stiu ce sa spun.
  •  
    • 103 mesaje
    17 Feb 2009, 23:51
    0 0
    Buna
    Unde se gasesc astfel de produse?Ma intereseaza si pe mine pt circulatie....
  •  
    • 82 mesaje
    25 Feb 2009, 23:33
    0 0
    APROPO DE CIRCULATIE,EVELOR,ATI AUZIT DE ACAI?ARE BIOFLAVONOIDE ROSII,CURATA ARTERELE. IAR EXTERN : ESTE O CREMA DE AL NEMTI CU VITA DE VIE SI CASTANA , SCOATE SI OBOSEALA . TOT EI AU CREAT O LOTIUNE CARE SE FOL CA SI BAIE DE PICIOARE , COSTA 10 LEI , SI INMOAIE CEL MOARTE . IAR DE LA GLEZNA IN SUS UNS PE PIELE AMELIOREAZA IN TIMP SITUATIA CAPILARELOR RUPTE.
  •  
    • 82 mesaje
    25 Feb 2009, 23:41
    0 0
    DRAGE EVE , AM FOL GANO,NU AVEAM ALTCEVA , MI S-A FACUT RAU CAND ATACA CELULELE ANORMALE , DAR A MERS . AM LUAT DE LA FIRMA CARE ARE CAFEA . PACAT CA DISTANTA MARE UMFLA PRETURILE DE LA EI. AM GASIT O FIRMA CU NATURISTE CU PRET MAI BUN , TI LE TRIM LA USA, PE CHELT FIRMEI . M-A COSTAT DOAR 30 LEI SA INTRU. SI SUNT MULTE PROD NEMTESTI DE UZ ZILNIC LA PRET SUB MAG . NU SCRIE CA AR FI CONCENTRATE , (EXC DETERG )DAR SUNT .ASA CA AM DAT DE O SURSA PT CUMPARATURI. SUNI SI ITI TRIMIT. SUMT SI CHESTII MAI SCUMPE PT PERS CARE SE RESPECTA , FILTRE NEMTESTI LA 900 RON...DE TOATE. PANA DSI CEASURI CU PERLUTE...IMI PLAC.
  •  
    • 103 mesaje
    26 Feb 2009, 18:33
    0 0
    Buna

Daca imi poti spune si cum se numeste medicamentul "acai"si acea crema pt uz extern,si de unde se pot procura?Mersi.
  •  
    • 26 mesaje
    28 Feb 2009, 18:26
    0 0
    buna nu am mai intrat de mult saptamana asta o sa merg la un control nu stiu prea bine ceva cu bioenergie cica iti spune tot ce ai si acolo in functie de ce iti gaseste iti prescrie medicamentele de la ganoderma . m ar interesa si pe mine cele de la acai nu am auzit de ele sincera sunt cam disperata cu aceasta cuperoza nu stiu ce sa mai iau pt ca imi pleznezc peste tot
  •  
    • 14 mesaje
    28 Feb 2009, 19:04
    0 0
    Ganoderma nu e special pt.circulatie.Eun antioxidant si se poate folosi in locul cafelei.Tu ai nevoie de un supliment de nutritie pt.circulatie si vitamina E, pt. intarirea vaselor de sange.Detalii:mess:ID:tocaciumariana
  •  
    • 600 mesaje
    1 Mar 2009, 00:00
    0 0
    marikabt , scrii cu Caps Lock si mie mi se pare obositor sa te citesc, sar peste postarile tale
  •  
    • 114 mesaje
    1 Mar 2009, 11:26
    0 0
    Pastilele pentru reducerea poftei de mancare de la Gano Excel le-a luat cineva?