sangerare dupa cerclaj

•  
    • 650 mesaje
    16 Feb 2009, 23:59
    0 0
    dragi eve, in aceasta seara sunt f trista. nasa fetitei mele trece prin momente neplacute. dupa multe incerceri ,in sfarsit ,a ramas insarcinata. la prima ecografie i s-a descoperit un chist pe ovarul stang de 11 cm. nu stiu daca are vreo legatura, (doctorii zic ca nu) dar vineri(saptamana 21 de sarcina) a ajuns la spital fiindca a descoperit pe chilot 2 pete maronii. la consult s-a stabilit ca are colul deschis 2cm ,insa,tot doctorii nu i-au recomandat cerclajul, parerea lor fiind ca va pierde bebelusul. ieri, mai mult la insistentele ei , i s-a facut totusi cerclajul ,insa ,sangereaza cam mult, dupa parea mea. din ce am citit eu pe internet ,am inteles ca ac sangerare are intr-adevar loc din cauza interventiei dar ca nu ar fi semnificativa. acum o ora am venit de la spital plansa toata. am simtit cum misca bebelusul si doctorii astia nenorociti nu fac nimic. multe dintre voi ma stiti , am nascut acum 6 luni aici, in anglia si m -am tot vaitat de faptul ca nu ma prea baga nimeni in seama.acelasi lucru se intampla si cu nasa noastra numai ca ea , spre deosebire de mine, are o sarcina cu probleme. poate unele dintre voi ati facut cerclaj sau poate ca sunteti mai informate . ma ingrijoreaza ca ,de ieri de dimineata, tot sangereaza . nu stiu, dotorii astia de aici sunt nebuni in adevaratul sens al cuvantului. la fel, am citit ca , in cazul cerclajului, ar trebui administrat un tratament de sustinere a sarcinii si fata asta nu a vazut o pastila de cand e in spital. sta intinsa intr-un pat de 3 zile si e demoralizata total fiindca nimeni nu vorbeste cu ea.
  •  
    • 6 mesaje
    17 Feb 2009, 01:18
    0 1
    uitate pe acest forum poate gasesti ceva care sa te ajute....http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47126
  •  
    • 1 mesaje
    17 Feb 2009, 10:56
    0 0
    Dragele mele , eu am facut cerclaj la 9 saptamani ( dupa interventie iti curge sange cam vreo 3 zile - ca la menstruatie ) si din pacate nu ai voie sa iei decat NOSPA ( nu influienteaza cresterea bebelusului )
    Asa te rog sa te linistesti , sa te rogi mult si totul o sa fie foarte bine . Va pupa Adina