varicela
-
0 0fetelor ajutati-ma sunt distrusa am varicela si este abia a doua zi si nu mai rezist innebunesc folosesc celamina ,iau aciclovir si nurofen mai iau si claritine 1 pe zi dar nu scap de mancarimi si usturimi ce as mai putea face ??????sunt o bomba pe cale sa explodezeeee!!!!!!!!!1
-
...ooof, doamne, imi pare rau de tine, cred ca-i groaznic...
....eu nu am avut varicela si sper sa nu fac niciodata...ce stiu de la altii, ca le-a mai folosit o solutie preparata la farmacie - mixtura: alcool cu talc mentolat, se dadeau cu asta, le mai calma cica din mancarimi...si cred ca poti lua totusi 2 claritine pe zi, stai linistita, nu se intampla nimic (mie pt o rinita alergica mi se recomandasera 2/zi si nu am avut nici o reactie adversa, poti lua linistita)...nu -l poti suna pe doctor sa-ti recomande ceva? ...a, mi-am adus aminte, eu pt o alergie urata, candva, cu mancarimi, am aplicat fenistyl gel, parca asa se numea, imi trecea mancarimea bine de tot...vezi si tu..sanatate multa, ai grija! -
multumesc fetele ma simt mai bine acum e a 6a zi pot a spun ca am scapat .Pe fata pot sa spun ca nu mai am nimic si no sa credeti am folosit uleiul de catina mam tamponat pur si simplu nu calmeaza mancarimi dar vindeca de minune acum il folosesc si pentru corp abia astept sa pot iesi din casa .
poopi!!!!