Servus gagici va rog ajutati-ma am nevoi
-
13 Feb 2009, 13:540 0Ieri am fost al ginecolog si mi-a prescris anticonceptionale Karissa...dar am tem sa le iua deoarece am avzut ca multe fete au avut apoi parte de lucruri neplacute..sangerari dese...au slabit....nu am niic o problem a cu menstruatia..
Nu stiuc e sa fac..sa le incep sa nu? ma te sa nu slbaesc sau sa apara apoi probleme..ajutati-av va rog cu un sfat mersi ...vam pupat -
13 Feb 2009, 16:20servus gagica
mi-e teama sa iti spun k anticonceptionalele in general nu sunt bune pt organism..s-ar putea sa iti afecteze mai tarziu..s-ar putea sa iti cauzeze peste ani sa numai poti face copii,sau te poti ingrasa.eu cam asta stiu(din auzite,ce-i drept)dar daca stau si ma gandesc mai bine,ai spus k iti sunt prescrise de medic.nu cred sa fie vreo problema dak ti le-a dat medicul.inseamna ca stie el ce ii trebuie organismului tau,deci nu cred k vor fi probleme.totusi,dak observi k te ingrasi foarte repede,te poti opri sa le mai iei.sfatul meu este sa le incerci,si dak vezi k nu iti este bine,nu le mai lua!sper k ti-am putut fi de ajutor.te poop -
13 Feb 2009, 18:16eu am luat marvelon cateva luni si acum, cand imi doresc un copil, nu mai am ovulatie.DELOC
-
13 Feb 2009, 19:49Dragele mele eu zic ca depinde de fiecare organism in parte si de ce spun asta,ptr ca eu am luat anticonceptionale timp de 7 ani cu pauze dupa fiecare 6 luni in fiecare an,si nu am avut chiar nici o problema.Iar cand am hotarat sa devin mamica nu am mai luat antic.si dupa 7 luni am ramas insarcinata.Acum sunt mamica in devenire.va pup