Exces de pastile !!! Help !!
-
11 Feb 2009, 11:220 0Ieri m-am trezit foarte haios dipusa,m-am despartit de prietenul meu dupa 5 ani de ile...nu am mancat decat o placinta cu brana toata ziua...si in nebunia si diperarea mea de atunci am fost la farmacie si am cerut pastile pentru raceala, k altfel nu imi dadea fara reteta. Mi-a dat Humex, din acelea care se ia una dimineata, una la pranz, una la cina si una ininte de culcare i unt 16 in total. Eu le-am luat pe toate odata in jurul orei 15.nu am avut nimic pana la 10 seara cand am vomitat. Apoi m-am simtit mai bine si am mancat jumatate de portocala.In 10 minute am vomitat iar. Apoi am zis sa beau niste lapte poate se mai elimina efectul acelor pastile. timp de o ora nu am avut nimic, decat mi se facuse sete foarte tare si m-am dus sa beau apa.Intantaneu am vomitat. dupa care m-am bagat la culcare ca sa scap de dureri si de vomitat. azi de dimineata nu am avut nimic. Nu am manct absulot nimic de frica sa nu vomit iar, in schimb am baut putin suc. Acum au inceput iar acele sensatii de voma si ma strange stomacul...Va rog sa imi spuneti ce a putea sa fac. Nu vreau sa ma duc la doctor. SI daca ati putea sa imi spuneti ce as putea a manac pentru ca nu am cum sa stau asa. Astept raspunsul vostru
-
11 Feb 2009, 12:10da de ce ai luat atatea pastile?
si de ce nu vrei sa mergi la doctor?
eu daca as fi in locul tau m/as duce urgent.
ai facut intoxicatie cu medicamente de aia vomiti atata. -
11 Feb 2009, 12:55sa intelegem ca ai vrut sa te sinucizi si intre timp te-ai razgandit?
cel mai probabil ti-ai nenorocit ficatul pentru tot restul vietii. in cel mai bun caz, sistemul digestiv este dat peste cap (peristaltismul perturbat provoaca greata si voma). pentru cat timp? habar n-am.
io zic sa chemi salvarea.
daca vrei.
daca nu, nu.