Ajutor!!Probleme cu anticonceptionalele!

•  
    • 40 mesaje
    10 Feb 2009, 22:44
    0 0
    Salutare tuturol evelor!!Am si eu oproblema si sper sa ma ajutati!!Iau anticonceptionale triquilar!!Am fost plecata vreo 3 zile p la tara si am uitat sa le iau la mine !!Deci nu am mai continuat sa le iau tot weeknd-ul!!Adica 3 zile.Luni insa am luat pastila care ii corespundea zilei d luni dar mi-a aprut o sangerare car nu s-a oprit nici azi!!Credeti ca trebuie sa le mai iau chiar daca sangerarea nu se opreste sau sa renunt la ele luna asta?va rog ajutati-ma!!va pup si astept un raspuns
  •  
    • 2191 mesaje
    10 Feb 2009, 23:17
    0 0
    continua sa le iei..sangerarea se va opri..
    fii mai atenta pe viitor..tine-le in geanta tot timpul, asa le ai peste tot.. (si cand pleci undeva, dar si cand nu ajungi acasa la ora la care ar trebui sa le iei).
  •  
    • 40 mesaje
    11 Feb 2009, 10:15
    0 0
    a fost prima oara cand mi s-a intamplat sa le uit... multumesc pentru raspuns :*:*
  •  
    • 40 mesaje
    11 Feb 2009, 15:19
    0 0
    Nu s-a oprit nici akum dar o sa continui sa le iau......
  •  
    • 189 mesaje
    11 Feb 2009, 17:29
    0 0
    am patit si eu odata asa. si eu crezand ca daca le iau in continuare sangerarea se va opri, dar m-am inselat. o aveam deja de aproape 3 saptamani cand am hotarat sa nu le mai iau. la vreo 3-4 zile dupa ce nu le-am mai luat s-a oprit sangerarea si am inceput sa le iau din nou doar ca am folosit protectie suplimentara urmatoarele 7 zile. totul a fost ok.
  •  
    • 91 mesaje
    11 Feb 2009, 18:53
    0 0
    buna!
    si eu am patit asa...nu le mai lua luna asta....asteapta menstra urmatoare si din a 5a zi incepi cu prima pilula din blister.