Despre ce poate fi vorba?

•  
    • 13 mesaje
    10 Feb 2009, 22:10
    0 0
    Am si eu o problema...De aproximativ 5 zile am o mancarime la deschiderea "buzelor"mari,in jurul clitorisului,care a coborat mai jos, pana la intrarea in vagin si simt nevoia sa ma scarpin cam des.Mai "am" si o scurgere albicioasa,branzoasa.Am intretinut relatii sexuale cu partenerul meu,insa nu ne`am protejat.Prietenul meu spune ca nu are niciun discomfort in zona genitala si n`a observat nimic "suspect".Despre ce credeti ca ar putea fi vorba?S`a mai confruntat cineva cu o astfel de problema?Ce as putea face pentru a scapa de aceasta mancarime?Poate fi si din cauza ca am folosit din greseala bicul mamei? . Tin sa mai precizez si faptul ca ma spal in fiecare seara................Va rog sa`mi spuneti parerile voastre!.... [-o<
  •  
    • 2191 mesaje
    10 Feb 2009, 23:19
    0 0
    cati ani ai?
    e chiar asa greu sa ajungi la un doctor? inteleg ca netul e la indemana oricui, dar chiar si pt probleme de sanatate? sanatatea ta nu conteaza?
    plus ca...mie una nu prea imi pica bine cand citesc de scurgerile albicioase si branzoase ale altora.. (apropo, sunt labii mari, nu "buze" mari).
  •  
    • 175 mesaje
    10 Feb 2009, 23:24
    0 0
    Ai cel mai probabil o candidoza si pentru asta ar trebui sa mergi la ginecolog si sa iti faca o antifungigrama, sa testeze la ce antibiotice raspunde ciuperca pentru a ti-l prescrie.Pentru asta iti ia secretia vaginala exact ca la testul Papanicolau.Te rog incearca sa nu te tratezi dupa ureche si nici daca mergi la ginecolog sa nu accepti antibiotice decat dupa ce iti face analiza asta.Altfel luand aiurea ovule sau antibiotice vei capata rezistenta la substanta activa din medicamentul prescris si nu vei scapa de ciuperca, ca sa nu mai zic ca recidiveaza.
    Infectia cu Candida Albicans o au aproape toate femeile odata in viata.Ea se gaseste in mucoasele care tapeteaza organismul cum ar fi si cea uterina, deci e o bacterie' prietena' organismului.Din diferite cauze ea prolifereaza si atunci da mancarimi , o secretia alba branzoasa care se poate indeparta si pe care probabil o gasesti pe labiile mici si uneori zona poate fi rosie, usor umflata.Mergi la ginecolog si pana atunci fa bai de sezut cu galbenele si bicarbonat gasesti pe net informatii destule si daca ai mancarimi greu de suportat ia Nizoral sau Clotrimazol crema si aplica local.
  •  
    • 13 mesaje
    11 Feb 2009, 07:11
    0 0
    Stiu si eu ca se spune labii mari dar se mai foloseste si "buze" si daca nu ai observat,am pus intre ghilimele cuvantul ...
  •  
    • 91 mesaje
    11 Feb 2009, 19:00
    0 0
    mai mult ca sigur este vorba de o candidoza...fa si tu o vizita la ginecolog!