infectie cu e coli
-
0 0buna seara evelor....
tocmai ce mi-am luat rezultatul la urocultura si m-am pricopsit cu o infectie urinara cu bacteria e coli...maine voi ajunge si la doctor pt tratament.
cele care a-ti trecut prin asa ceva...sau v-ati infectat, de la ce a-ti luat bacteria asta? pe cale sexuala, toalete, de la animalute de casa?
pana acum n-am mai avut asa ceva si din cate am citit pe net...ma cam sperie..
astept raspunsurile voastre -
Nu stiu exact cauzele acestei infectii cu e coli, dar iti pot spune cu siguranta ca e destul de greu sa scapi de ea. Am facut de trei ori tratament cu nolicin si ultima data cu gentamicina, abia acum am scapat de ea. Cauzele, din cate am citit si eu pe net, pot fi mai multe. Trebuie sa vada medicul la ce antibiotic e rezistenta bacteria asta, sau ce-o mai fi ea, si sa te tii cu mare strictete de tratament, dupa care ar fi de preferat sa iei urovaxom cam trei luni, asta e un fel de vaccin.
Sanatate. -
daca iei tratamentul recomandat de medic,adica antibiotic...te vindeci dar curind..o sa-ti apara din nou.
Eu iti recomand ceva naturist.....
pastile de merisor-Urogen(6 capsule pe zi,dim.,prinz si seara)le gasesti la plafar;
ceai de merisor-2 cani pe zi
apa cit poti bea,
vitamina C 500mg
iaurt fara fructe -
nepotica mea, de 2 ani are aceasta bacterie si numai nu scapa de ea. De la1 an se chinuie sora mea cu tratament, cu fel si fel de antibiotice, a fost la diferiti medici si...nimic. O perioada a mers mai bine deoarece i-a impus o alimentatie sanatoasa.Din cate am inteles nici lactoza nu e foarte buna pentru burtica ei, deci nu poate sa-i dea lapte de vaca. De altfel, sora mea crede ca de la laptele de floricica a luat aceasta bacterie, dar...cine stie. Acest tratament naturist, oare poate sa-l ia si fetita?
-
Nu.
Merisorul nu-i recomandat sub 3 ani dar faci altfel:ceai de macese,doza de vitamina C sa fie doar de 100mg,iaurt si sa scoata din alimentatie tot ce are zahar(dulciuri,sucuri,prajituri-bacteria se hraneste cu zahar) si fara citrice(lamai,portocale ,mandarime)
ps.n-a luat bacteria de la lapte de v.a.c.a pt ca o avem in colon si traieste bine mersi acolo fara sa ne faca probleme dar cind gaseste situatii favorabile ei , abia atunci provoaca infectia urinara... -
Sunt de acord cu ce spune Leva privitor la infectia cu e. coli, nu se ia de nicaieri, o purtam toti in organism si din cauza unor tulburari din organism creste in numar f. mare (peste 100.000) si produce infectia urinara. Fiica mea a facut aceasta infectie intre de la 3 ani pana la 10, cam de 3-4 ori pe an, uneori mai des. Cel mai eficient tratament era injectabil, injectiile se numesc Colistin, de 4 ori pe zi, dar bineinteles se iau la recomandarea medicului. Periodic ii faceam cure cu Urovaxom, dar tra sa recunosc ca nu prea aveau efect. Infectia netratata corespunzator este periculoasa deoarece in timp poate afecta rinichii. Uneori poate sa apara si este asimtomatica, nu stii ca ai infectie numai daca intamplator iti faci urocultura. Dupa varsta de 10 ani fetitei nu i-a mai aparut infectia, se pare ca a fost ceva pe fond de imunitate scazuta. Un medic imi spusese candva ca "asa cu alti copii nu se pot feri de infectii respiratorii, fetita ta nu se poate feri de infectii urinare"
-
buna seara,
am ajuns si la doctor...mi-am luat tratamentul, antibiotice zinnat, biotics pt flora intestinala si multe ceaiuri...
acum tot stau pe ganduri, de unde oare am luat infectia?
este posibil de la gineco? pt ca in sapt in care am simtit simptomele avusesem si control gineco...
nu stiu...de acum sper doar sa-mi treaca mai repede -
nu cred ca o puteai lua in urma tratamentului ginecologic, nu e boala venerica, nu se ia asa. eu am facut de cateva ori fie de la dushul cu apa rece, fie din cauza frigului la picioare. mai nou am vazut pe net ca se poate declansa in urma contactului sexual, cauza totusi, fiind una interna, o anatomie nefavorabila, adica vezica urinara pozitionata nu tocmai normal. eu m-am tratat cu nolicin si uricol, 7 zile si a trecut si nu a mai aparut "din senin", ci favorizata de unul din factorii descrisi mai sus. sa fim sanatosi!