Limba cu gust amar!
-
0 0De vreo 3 sapt am limba cu gust amar. De asemenea de cateva luni am probleme cu colecistul,adica diskinezie biliara. Dar doar de 3 sapt mi-a aparut gustul amar. Asta inseamna ca s-au agravat problemele cu colecistul? Voi v-ati confruntat cu asa ceva.Mentionez ca-mi spal limba cu periuta colgate 360 si tot degeaba...gustul amar nu dispare..si e destul de deranjant...
-
colecistul e cauza. poate ai mâncat mâncăruri mai grele sau nu bei lichide destule. ar trebui să bei zilni ceai de plante printre care cea mai importantă e anghinarea. gustul e f amar, dar te obişnuieşti.
eu am aceeaşi problemă. am colecistul malformat şi bila nu se varsă ca lumea. de ani de zile beau ceaiuri şi nu am probleme. -
si eu am diskinezie biliara .............de asemenea am gust amar insa nu tot timpul
tb sa ai mare grija la alimentatie , nu manca prajeli , alimente grase , mezeluri , dulciuri , tot ce este facut din coca , mananca multe fibre , paine cu seminte , nu bea sucuri acidulate ...........mie imi fac rau si dulciurile si cruditatile , nu manca muraturi , otet , sosuri , etc .
Nu iei nici un medicament ? Eu le tot incerc , din pacate la un mom dat bila se obisnuieste cu ele si atunci nu isi mai fac efectul si de aceea este f indicat sa le schimbi . Eu iau : colebil , bilichol , oxbil , triferment , gazex , aloe vera ( este f bun pt colecist ) , motilium , rovachol ................nu le iau pe toate odata , le alternez . Tb sa mananci un pik si des si sa te odihnesti , daca nu dormi 8 ore sa sti ca ai sa resimti ca bila nu este ok , cel putin la mine asa este . Sper ca ti-am fost de folos
Sanatate