Ginecolog bun
-
0 0As avea si eu nevoie de recomandarile voastre pt un ginecolog bun (de preferat femeie...nu m-as duce la un barbat, ma simt ciudat). Am cateva probleme (in special vechea problema legata de menstruatie, care vine din an in pasti (ultima data, de ex. a fost in octombrie). Am fost la cativa medici, dar n-am rezolvat nimic, am luat tratament o perioada (inclusiv anticonceptionale), dar cum intrerupeam tratamentul, menstruatia nu mai venea. As vrea sa gasesc o doctora buna, la care sa ma pot duce fara probleme, sa stiu ca se pricepe la orice...si, mai ales, sa pot discuta cu ea...nu sa-mi prescrie un tratament si gata, urmatorul pacient.
M-ar interesa nume,clinica,nr de tel., eventual cateva exemple de tarife.
Multumesc
-
dap, cam greu.
depinde de unde esti, nu ai mentionat.
de ce spun cam greu, pt. ca problema se trateaza cam cu indiferenta... iti dau niste pastile ca sa-ti vina si sanatate la neamuri...
inclin sa cred ca la tine e ceva hormonal si probabil ar fi mai bine sa consulti un endocrinolog. fa-ti niste dozari hormonale si daca nu sunt bune, du-te la endocrine...
bafta -
sunt din Bucuresti....mereu uit sa specific

am fost si la endocrinolog acum vreun an,pt alta problema...si la glande/hormoni se pare ca n-am nimic.
totusi, parca m-as mai duce iar...sa le repet.
cat despre ce ai spus tu ramona, ai mare dreptate...de asta am si intrebat daca stiti voi vreun medic bun (vreo exceptie), care sa mai stea si de vorba cu mine...nu sa prescrie tratamente pe banda rulanta. -
Uite stiu eu o doctorita buna : dr. Ciurel de la "Clinica de diagnostic si tratament Dorobanti " (asa se numeste, e pe langa ASE, langa British Council). Iti trebuie trimitere de la medicul de familie si sa-ti faci fisa la ei. Eu nu am mai fost demult. Docorita e f buna, stie multa lume de ea, desi nu e prea in varsta, dar stiu ca s-a confruntat cu , cazuri mai iesite din tipar. Nasol e ca trebuie sa-ti faci programare...si cam dureaza (e f solicitata, evident)...dar daca ai asteptat atat...poate mai astepti putin. Eu am fost doar de 2 ori la ea, dar nu aveam probleme speciale, si ma enerva chestia cu programarea... Da, este o tipa care te asculta. DAR trebuie sa vorbesti si tu, sa-i spui in detaliu problema, sa nu-ti fie jena ca poate nu te asculta. Am o vecina care cica avea rana pe col...s-a tratat 2 ani si nimic...nu disparea...si a ajuns la ea...iar ea a constatat ca fata nu avea de fapt nici o rana pe col...era o pata din nastere! Asa, cum mai avem unele dintre noi pe corp, vecina mea avea pe col.
...Asta, in cazul in care esti din Bucuresti...eu parca asa imi aduc aminte
-
acum am vazut

am fost si eu la o doctora la dorobanti..dar nu mi-a placut de ea (nu-i mai retin numele, insa sigur nu era cea de care spui tu, pt ca asta avea in jur de 50ani)...vorbea asa tare, ca atunci cand ieseam din cabinet toata lumea se uita la mine cu niste ochi

azi dimineata mi-a venit si mie menstruatia dupa indelungi asteptari
dupa ce imi trece, ma voi duce la ginecolog...insa sa vad cum fac cu trimiterea pt ca nu prea ma duc la medicul de familie...
preferam sa platesc
multumesc happyspirit..
daca mai stiti medici buni...eu sunt deschisa "provocarilor"