Nevralgia lui Arnold

•  
    • 15 mesaje
    8 Feb 2009, 17:27
    0 0
    De un an de zile ma confrunt cu dureri de cap groaznice, dureri care incep de la baza craniului si care radiaza in laterale, in spatele urechilor, in frunte, si dureri sinusoidale, in jurul ochilor. De asemenea am un inceput de spondiloza cervicala. Locuiesc in America si doctorii de aici m-au diagnosticat (gresit) cu scleroza multipla, apoi retractand acest diagnostic mi-au spus ca am doar migrene. Am urmat tratament pt migrene, dar nu m-a ajutat deloc. De curand am observat ca durerile mele de cap incep de fiecare data cand stau in curent sau cand e frig si umed afara. Cineva mi-a spus ce de fapt am Nevralgia lui Arnold, sau nevralgie occipitala. Se confrunta cineva cu aceasta boala? Daca experimentati asa ceva va rog sa-mi spuneti ce fel de simptome aveti si ce tratament luati.
  •  
    • 10816 mesaje
    8 Feb 2009, 17:51
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 10816 mesaje
    8 Feb 2009, 17:57
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 15 mesaje
    9 Feb 2009, 03:44
    0 0
    Multumesc pt raspuns!
    Am incercat si eu diclofenac dar nu m-a ajutat, acum iau pastile anti-inflamatoare si de dureri cand e cazul. Am observat ca acupunctura m-a ajutat mult si chiropractorul daca vreti sa incercati si voi. La mine e ca probabil am inceput cu o noua criza pt ca am stopat acupunctura si chiropractorul de ceva timp.
  •  
    • 3036 mesaje
    9 Feb 2009, 16:56
    0 0
    suna, mai degraba, a sinuzita combinata cu nitica spondiloza cervicala.

am si eu exact aceleasi simptome, dar macar eu stiu sigur de la ce mi se trag (sinuzita cronica)