ma doare capul si sunt plictisita
-
8 Feb 2009, 15:530 0sunt in primul an la facultate......si mai am ultimele 2 examene din sesiune.......problema e ca nu ma mai pot concentra.....ba ma doare capu....iau ceva si ma ia somnul.....ba nu am chef sa invat.....ba ma plictisesc.....nu stiu ce sa mai fac pt ca sunt examene importante.....in plus sunt tot stresata ca nu am luat iesirea din scoala de soferi si omul ala ma seaca...ma scoate din sarite si imi e scarba de el ca e batran si mor de nervi cand ma gandesc ca iar tre sa ma duc sa dau iesirea la el si nu mi -o da odata sa ne scapam unu de altul.Am dat iesirea de vro 10 ori si am picat cu puncte putine sau la limita....ce dracu am? am inebunit? de ce nu am ambitie sa invat si is plictisita? tre sa imi caut capu ca nu mi-l gasesc
sunt aiurita rau si nu am chef de nimic nici macar sa ies din casa...sunt un parazit cumva? ce-i cu mine? NU MA CRITICATI CA SUNT SATULA
SFATURI VA ROG! -
8 Feb 2009, 21:44Draga Ana, e normal ce ti se intampla. Esti epuizata nervos, sau..aproape. Cand eram in stresiune la ultimele 2-3 examene eram varza si eu, nu ma mai concentram, imi era sila de invatat... dormeam rau.
Incearca sa te odihnesti o zi, fara tocit si alte alea. Si ia niste ginko biloba. It works.
Si dupa stresiune: minim 2 zile de somn si leneveala, daca iti permiti luxul asta.
Scoala de soferi.. hm... Logica politistilor n-o s-o inteleg niciodata. O sa ai timp si de asta... trebuie sa faci chestionare multe. Toceala legii nu prea ajuta. Sau poate n-am inteles eu prea bine ce e "iesirea" asta de care vorbesti...