glanda tiroida

•  
    • 79 mesaje
    4 Iun 2004, 17:48
    1 0
    fetelor, care sunteti din timisoara, imi puteti recomanda un endocrinolog bun?
    stau doar de un an in timisoara, si nu stiu unde sa merg, am probleme si am scazut foarte mult in greutate.
    va rog daca stiti, ajutati-ma
  •  
    • 159 mesaje
    5 Iun 2004, 00:13
    1 0
    Draga danitza,
    un foarte bun docto endocrinolog este doama Radu Stana. Poti sa o gasesti la Policlinica nr 1 (spitalul judetean) sau la clinica Omnisan. Din proprie experienta, te sfatuiesc sa optezi pentru o consultatie la clinica Omnisan chiar daca se plateste pentru ca la Judetean trebuie sa mergi de la ora 6:30 sa-ti iei numar (un fel de programare...) si chiar daca ai numarul 1 intri pe la ora 11-12 la ea dupa cunostinte, prieteni, pacientii din spital... bla bla... La Omnisan o gasesti numai in zilele de marti si trebuie sa-ti faci programare din timp (3-4 zile) insa NU astepti ore in sir de iti pierzi mintile ) Consultatia costa 350.000 lei iar o ecografie 200.000.
    Sanatate si numai bine.
    Angi
  •  
    • 148 mesaje
    5 Iun 2004, 19:43
    3 1
    Eu zic ca d-na Radu Stana e cam superficiala cu anumiti pacienti, eu am fost la dansa de doua ori si nu m-a incantat.
    Personal il recomand pe dr Garbaciu de la Policlinica 3, este endocrinologul mamei mele care a fost operata de gusa polinodulara intr-o faza foarte avansata(se credea ca are cancer deja)in urma careia i s-a extirpat glanda tiroida iar acum are nevoie de endocrinolog mai ca de medicul de familie.
    Sincer, cred ca mama e in viata si datorita lui, eu zic ca-i mai bine sa mergi la el.
    sanatate !
  •  
    • 159 mesaje
    6 Iun 2004, 01:53
    0 1
    mda... si eu am avut impresia asta prima data cand am fost la radu stana, si asta pentru ca am fost la spitalul judetean (la poli 1) unde, dupa cum am mai spus si in mesajul postat anterior, are mai mult de 30 de pacienti pe tura ei (de la 8 la 13) plus ca viziteaza si pacientii internati in judetean, mai vine domnu' nu-stiu-care cu doamna prietena... cunostinta... de asta i-am recomnadat sa mearga la Omnisan unde nu sunt nici cunostiinte nici nervi nici indiferenta. Eu am fost la ea martea trecuta si am fost foarte multumita.

sabrina23 cum adica "cu anumiti pacienti"?

danitza alegerea iti apartine...
  •  
    • 66 mesaje
    6 Iun 2004, 15:55
    0 0
    Buna evelor.Eu sunt din Craiova, am pro
    bleme cu tiroida de multi ani,fac trata
    ment de substitutie din 92 si as dori
    aresa unui endocrinolog bun din Bucu
    resti.Prefer adresa eventual telefonul
    sau e-mail-ul unui cabinet particular.
    Va multumesc anticipat.
  •  
    • 79 mesaje
    7 Iun 2004, 15:10
    0 0
    multumesc fetelor, intr-adevar, decizia imi apartine.O sa merg la unul din ei, si daca nu-mi place il incerc si pe celalalt.

Daniana, azi am citit mesajul tau.Am acasa numele si nr. de tel. de la o clinica privata din bucuresti, unde am mers pana in urma cu un an cand m-am mutat in timisoara, clinica se numeste Munposan '94, si este pe undeva pe langa gara, iar pe doctor il cheama Munteanu, daca nu ma insel.Iti spun sincer ca mie mi-a placut la nebunie de el, este printre putinii doctori pe care i-am intalnit si care mi-au placut.este putin mai scump, dar crede-ma ca merita sa mergi, mai ales daca ai probleme mai grave.Maine iti scriu toate datele.
    Multumesc inca o data.
  •  
    • 66 mesaje
    7 Iun 2004, 21:19
    0 0
    Multumesc mult Danitza.Astept raspunsul
    tau.Itr-adevar cred ca sunt un caz spe
    cial si nu stiu de ce am impresia ca me
    dicii la care am fost eu m-au cam folo
    sit pe post de cobai,desi aveam dozari
    le hormonale,scintigrama si restul de a
    nalize facute la zi.Multumesc.
  •  
    • 79 mesaje
    8 Iun 2004, 12:18
    0 1
    salut daniana, ti-am scris si ieri, clinica se numeste Munposan '94, si se afla pe strada Witing nr.10-12, sect.1, iar nr. de tel.212.64.26, 224.92.80.
    dupa cum ti-am spus, eu am mers la domnul doctor Munteanu, este foarte aglomerat si va trebui sa-ti faci programare, si vei astepta foarte mult.consultatiile se tin numai seara si va trebui sa te innarmezi cu rabdare.eu la prima consultatie am intrat la ora 2 noaptea, iar la a doua pe la 12.
    iti doresc multa sanatate si daca mai ai intrebari...astept
  •  
    • 66 mesaje
    8 Iun 2004, 15:28
    0 0
    Multumesc mult,Danitza.Mi-am notat toa
    te datele dar sincera sa fiu m-ai dezar
    mat cu faptul ca trebuie sa astept atat
    de mult la usa ,chiar avand programare.
    Inca o data multumesc si mai vorbim.
  •  
    • 79 mesaje
    9 Iun 2004, 13:51
    2 5
    stiu te sperie, dar merita sa mergi.oricum daca nu esti printre primii programati, te cheama de pe la 10 seara cand se inchid portile clinicii, nu trebuie sa astepti chiar de la inceput.eu iti urez multa bafta sa prinzi un loc in fata si multa sanatate.