cum scap de herpes?
-
0 0Buna,
Ajutati-ma va rog ca nu stiu ce sa mai fac sa scap de herpes. Pana acum 2 ani imi aparea in fiecare anotimp, am facut niste injectii date de medic si vad ca acum 2 zile mi-a aparut din nou. E insuportabil. -
Din cite stiu eu infectia herpetica ramine in corp toata viata, de obicei este declansata de o imunitate slaba,primavara sau toamna,unul din remediile naturiste este tinctura de propolis,luata inainte de a minca cu 1h, initial 3 ori pe zi cite 15 picaturi la o lingurita de miere, si unguentul cu propolis pe leziune, daca vrei o cura de intarire a imunitati, doar 15 picaturi dimineata pina se termina sticluta.Propolisul este un antibiotic natural al stupului de albine, este bun si in cazul ranilor sau ca tonic mental, daca faci cura de intarire inainte de iarna te fereste de gripe si raceli.Pt un efect mai rapid de intarire a imunitati se poate combina cu polen granule.
-
fetelor, nu faceti prostia sa luati remedii homeopatice dupa ureche!!
concentratia cutare, granulele cutare!
homeopatia trateaza persoana nu boala, cauza nu simptomele...intelegeti? persoana! pacientul, ca intreg!
fiecare suntem diferiti,da?
medicul homeopat ia in considerare atat fizicul si psihicul precum si predispozitia ereditara, mediul si modul de viata, alimentatia, stressul persoanei respective...
nu va jucati cu remedii luate aiurea, din auzite,mergeti la un medic homeopat!
conteaza si cum iei granulele, nu trebuie sa le atingi...exista anumite precautii importante! -
geanina, si mie imi iesea foarte des herpes in copilarie si adolescenta apoi, odata cu reglarea hormonala dupa inceperea vietii sexuale nu mi-a mai iesi cu anii...extrem de rar oricum
si eu stiam ca acest virus odata instalat nu se mai vindeca dar poate fi totusi controlat...un tratament homeopatic facut corect, prescris de un homeopat bun cred ca te-ar ajuta
bim73, ai idee daca un copil (12-13 ani) poate incerca acest tratament cu tinctura de propolis ?