ajutoooor!! postinor
-
0 0fetelor, va rog sa imi spuneti si mie ce mi se intampla.
am facut dragoste neprotejat la doua zile dupa ce s-a terminat menstruatia. am luat postinor: la jumatte de ora dupa si la 12 ore de la prima pastila. dupa 3 zile, apar sangerari, cu dureri de burta si senzatie exact ca la mentruatie. nu imi dau seama, dar am senzatia ca intr-adevar a venit din nou
ajutati-ma. e normal? nu cred deloc, scria pe prospect 'usoare sangerari', dar nu asa. ce sa fac? ce sa fac? -
E NORMAL.
Am luat si eu Postinor cand mi s-a intamplat sa "calc pe bec". Mie imi venea dupa vreo 4 zile, indiferent cand imi venise ultima data. Si la mine semana cu o menstruatie obisnuita - nici vorba de "usoare sangerari".
Oricum, termenul ("usoare sangerari") e discutabil.. daca privesti situatia ca atare (adica un fel de avort preventiv), il intelegi altfel...
Sezi si tu cuminte, nu face efort etc. O sa fii OK. -
Mdeh... ce sa zic... la mine a fost OK, ba chiar m-a tinut mai putin decat de obicei.
Si am luat Postinor de mai multe ori, nu numai o data.
Stiu si eu ce sa mai zic... acu', ca aud ca pot aparea si unele complicatii... Mai blueshine, daca te simti mai rau decat de obicei, du-te la doctor, macar sa dormi linistita...
Da', oricum, mai bine sa iei niste fier, decat sa faci un avort. -
am fost la doctor ieri
vineri seara, dupa ce v-am zis s voua, am inceput sa pierd mult sange si am facut febra, cu dureri mari de burta. am rezistat eroic prietenului meu care voia sa cheme salvarea si am mers sambata la medic. mi-a gasit o imflamatie si mi-a dat antibiotice. adevarul e ca inca ma doare. sper sa treaca.