ajutoooor!! postinor

•  
    • 193 mesaje
    4 Iun 2004, 12:56
    0 0
    fetelor, va rog sa imi spuneti si mie ce mi se intampla.

am facut dragoste neprotejat la doua zile dupa ce s-a terminat menstruatia. am luat postinor: la jumatte de ora dupa si la 12 ore de la prima pastila. dupa 3 zile, apar sangerari, cu dureri de burta si senzatie exact ca la mentruatie. nu imi dau seama, dar am senzatia ca intr-adevar a venit din nou

ajutati-ma. e normal? nu cred deloc, scria pe prospect 'usoare sangerari', dar nu asa. ce sa fac? ce sa fac?
  •  
    • 1101 mesaje
    4 Iun 2004, 13:10
    0 0
    te duci la doctor...
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Iun 2004, 15:43
    0 0
    E NORMAL.

Am luat si eu Postinor cand mi s-a intamplat sa "calc pe bec". Mie imi venea dupa vreo 4 zile, indiferent cand imi venise ultima data. Si la mine semana cu o menstruatie obisnuita - nici vorba de "usoare sangerari".
    Oricum, termenul ("usoare sangerari") e discutabil.. daca privesti situatia ca atare (adica un fel de avort preventiv), il intelegi altfel...

Sezi si tu cuminte, nu face efort etc. O sa fii OK.
  •  
    • 193 mesaje
    4 Iun 2004, 16:33
    0 0
    adica, donna, tu zici ca e ok? cu dureri de burta si toate alea? tu nu te-ai dus la medic? offff, ce aiurea
  •  
    • 193 mesaje
    4 Iun 2004, 16:35
    0 0
    a, si inca ceva. si la mine au trecut patru zile. abia acum se declanseaza?

la cat timp ai voie sa faci efort? scuze, dar sunt picata din luna pe subiectul asta.
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Iun 2004, 16:52
    0 0
    Blushine, nu-ti mai face atatea griji, ca totul e in regula!

Ciclul o sa-ti vina normal data viitoare, socotind 28 de zile (sau, ma rog, la intervalul la care esti "setata" tu) din prima zi a acestui ciclu indus.
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Iun 2004, 16:53
    0 0
    "Sa nu faci efort" e recomandarea obisnuita pentru o femeie care are dureri menstruale...
    Nu am vrut sa iti sugerez ca ciclul asta e cu mult mai deosebit de celelalte.
  •  
    • 193 mesaje
    4 Iun 2004, 17:30
    0 0
    multumesc mult, donna, deja ma agitasem toata, sunasem pe prietenul meu sa mergem la medic (mai repede decat programasem) si nu m-am putut concentra deloc astazi. uf, cred ca ma apuc de luat anticonceptionale, ca uite unde duce lipsa prezervativelor.
  •  
    • 79 mesaje
    4 Iun 2004, 17:42
    0 0
    mi s-a intamplat si mie, si am sangerat doua saptamani.am pierdut atat de mult fier ca am lesinat de doua ori intr-o saptamana.am mers la medic si mi-a zis ca este normal, am facut o cura de fier si calciu dupa.nu as mai risca a doua oara.
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Iun 2004, 17:58
    0 0
    Mdeh... ce sa zic... la mine a fost OK, ba chiar m-a tinut mai putin decat de obicei.
    Si am luat Postinor de mai multe ori, nu numai o data.

Stiu si eu ce sa mai zic... acu', ca aud ca pot aparea si unele complicatii... Mai blueshine, daca te simti mai rau decat de obicei, du-te la doctor, macar sa dormi linistita...

Da', oricum, mai bine sa iei niste fier, decat sa faci un avort.
  •  
    • 982 mesaje
    5 Iun 2004, 21:46
    0 0
    Postinorul contine o doza soc de hormoni, este normal ca organismul as reactioneze violent.
    Cel mai bine este sa il folosesti numai si numai in caz de urgenta, daca se rupe prezervativul... de ex... (oricum nici nu este indicat sa iei mai mult de 2 pastile pe an... )
    Si mergi la un doctor.
  •  
    • 193 mesaje
    6 Iun 2004, 16:31
    0 0
    am fost la doctor ieri vineri seara, dupa ce v-am zis s voua, am inceput sa pierd mult sange si am facut febra, cu dureri mari de burta. am rezistat eroic prietenului meu care voia sa cheme salvarea si am mers sambata la medic. mi-a gasit o imflamatie si mi-a dat antibiotice. adevarul e ca inca ma doare. sper sa treaca.
  •  
    • 9835 mesaje
    6 Iun 2004, 21:44
    0 0
    blushine, pupici si sanatate multa!
    (Ti-a zis doctoru' ce era cu inflamatia aia?)
  •  
    • 193 mesaje
    7 Iun 2004, 10:38
    0 0
    multumesc, donna

da, a zis medicul ca postinorul nu a eliminat bine si de aici inflamatia. la cat mi-era de frica nici macar nu am mai intrebat ce inseamna. iau pastilutele si stau cuminte sa treaca.
  •  
    • 1101 mesaje
    7 Iun 2004, 13:32
    0 0
    aste-s pastile f puternice si nu se recomanda sa iei mai mult de 2 pe an...
    eu am luat ca s-a rupt magarul ala de prezervativ exact intr-una din zilele cu fertilitate maxima...dar mi-am cam dat organismul peste cap de la ea...

mai bine ca ia fost la medic, sa fi mai linistita!!