o parere...poate a-ti trecut prin asta
-
3 Feb 2009, 20:250 0buna seara evelor
sa incep povestea mea: am 24 ani si inca ma confrunt cu acneea...cu toate ca acum vreo 2 ani am fost la dermato, am urmat tratament, mi-a trecutr si mi-a reaparut...
de atunci ma spal cu tot felu de produse, m-am uns cu de toate...nu mai scap...nu e genul de acnee urata dar nu mai scap de ea.
de curand m-am dus la dermato care mi-a dat niste produse de spalat si aplicat pe fata si m-a trimis la endocrine si sa-mi fac un cobtrol si ecograf la gineco.
am fost la endocrine, care la fel m-a trimis la gineco, pt a vedea pe ce ne axam, mi-a dat de facut dozaj testosteronic si apoi sa revin.
am fost si la gineco, mi-a gasit un ovar micropolichistic si la celalalt, un chist de 2 cm. dr gineco mi-a dat extract de mladite de zmeur si de coacaze negre plus nste pastile din a 16-a zi .
trebuie sa merg si la endocrine, care cu siguranat imi va da tratament... si apoi si la dermato...care si ea va face la fel
ma gandesc ca dr endocrinol,og imi va da substituienti de hormoni ceva(anticonc nu recomanda pt ca am si mastoza).
oare as accept tot ce imi baga pe gat?daca imi da hormoni sau mai stiu eu ce pastile...ma gandesc sa nu aiba efect si asupra organismului...sa nu ma ingras..sa nu imi apara par in exces, nu stiu...
voi ce parere aveti? -
3 Feb 2009, 21:43acum cativa ani cumnata-mea a trecut prin asa ceva. a fost la Institutul Babes si acolo i s-a preparat un autovaccin. a avut rezultate bune. ia cauta pe net informatii despre autovaccin.