Cunosc un tratament bun pentru menopauza
-
0 0Ingrozita de preturile pe care le practica majoritatea site-urilor de produse naturiste din Romania,am facut comanda direct in Statele Unite pentru multe produse de care aveam nevoie eu si familia mea.Asa am descoperit produse de mare calibru la un pret mult mai accesibil decat in tara.In felul acesta am achizitionat produse pentru zeci de afectiuni,produse pe care nu mi le-as fi putut permite la preturile din tara,oricat de mare nevoie as fi avut de ele.Pentru menopauza,dispun acum de 2 tipuri de hormoni naturali esentiali,la preturi sub cele promovate la noi.Daca este cineva interesat,rog sa mi se lase o adresa de mail.Veti primi toate detaliile necesare,preturile aferente si site-uri in limba romana unde puteti gasi informatii clarificatoare.Va multumesc!
-
Dragelor, pentru disconfortul sexual din timpul menopauzei eu stiu de feminella hyalosoft. Nu contine hormoni si este pe baza de plante. Stiu ca ajuta foarte tare la lubrifierea vaginului si este recomandat si dupa sarcina sau in diverse afectiuni hormonale care au ca si consecinta uscaciunea vaginala.