scap de dracu'..dau de taicasu :(
-
3 Feb 2009, 14:010 0Probabil cateva dintre voi stiu povestea mea...am avut o sarcina oprita in evolutie, copilul a putrezit in mine si am fost la control si nu mi-au spus nimic, cand am fost la un alt spital m-au internat si mi-au facut chiuretaj si m-au tinut 3 zile numai in antibiotice....mi-au spus sa merg la consult intr-o luna....de cand mi-au facut chiuretajul a inceput sa se formeze un fel de iritatie acolo jos...acum a crescut si ma ustura si cand fac Chanel si vad ca s-a extins....e precum psoriasis, mi se ia pielea, sunt toata rosie si in cateva locuri am rana...ce poate fi? e doar o simpla iritatie? sau poate de la infectia care am avut-o in uter s-a creat si altceva? as vrea si parerea voastra inainte sa ma duc la doctor...poate vi s-a mai intamplat sau stiti...multumesc!
-
3 Feb 2009, 16:55Draguta chiar eram ingrijorata si asteptam cu nerabdare sa ne dai de stire cum esti si ce sa mai intamplat.Imi pare nespus de rau ca dai dintr_un necaz in altul.Nu stiu ce poate fi dar dute draguta la un gineco mai bun si vezi ce sa intamplat nu sta asa ca sa nu se agraveze.Fa si cateva bai de sezut cu ceai de cretisoara si galbenele sau musetel.Te pupic si astept vesti de la tine.