test de sarcina

•  
    • 2 mesaje
    2 Feb 2009, 23:56
    0 0
    va rog sa imi raspundeti la o intrebare... am facut o intrerupere de sarcina pe 20 ianuuarie... acum pe 3 februarie, am facut un test de sarcina la care am observat linia de control clara, si cea de test putin vizibila. e posibil sa fiu insarcinata?sau e doar o urma a sarcinii pe care tocmai am intrerupt-o? mentionez k am respectat indicatiile medicului pe toata perioada.
    va rog sa imi raspundeti.... astept un raspuns avizat
  •  
    kti
    • 1327 mesaje
    3 Feb 2009, 08:59
    0 0
    nu te speria. mai mult ca sigur e o urmă a sarcinii întrerupte. nivelul de HCGdin sânge ramâne la un anumit nivel şi după întreruperea de sarcină.
  •  
    • 1234 mesaje
    3 Feb 2009, 10:16
    0 0
    acuma de felul meu nu-mi place sa judec, dar aici e prea de tot...
    daca tu imediat dupa avort ai facut sex neprotejat... vai de capul tau... vrei sa faci avorturi pe banda? de mijloace contraceptive n-ai auzit?
  •  
    • 142 mesaje
    3 Feb 2009, 13:30
    0 0
    nu stiu care-i faza cu urma de hcg,am avut un avort spontan pe 12 dec si la cateva zile am facut un test si a iesit clar negativ...
    eu stiu ca dupa un avort provocat 5 sapt n-ai voie sa faci sex...dar totusi si daca faceai se pozitiva asa repede testul???
    mai fa peste cateva zile
  •  
    • 2 mesaje
    3 Feb 2009, 19:34
    0 0
    nu am facut sex deloc!!! nici protejat...nici neprotejat.... doar k am ramas cu un stres.... ma gandeam k poate nu mi-a facut intreruperea cum trebuie..nustiu....oricum imi pare rau k s-a ajuns aici....dar....asta este
  •  
    • 331 mesaje
    4 Feb 2009, 08:55
    0 0
    simplu : mergi la dr si vorbesti cu el....