Picaturi pentru cataracta??

•  
    • 761 mesaje
    1 Feb 2009, 22:17
    4 0
    Pentru cei care folosesc picaturi pentru cataracta,sau stiu cate ceva despre asta,care picaturi sunt mai bune in ameliorarea acestei boli? Inainte se gaseau picaturi Catalin,care am inteles ca erau foarte bune ,bunica mea folosea si a murit la 90 de ani fara sa faca operatie ,ci doar acest tratament cu Catalin.Am cautat dar se pare ca nu se mai gasesc la noi in tara.Daca stie cineva de unde pot procura aceste picaturi Catalin,sau daca exista alte picaturi care sa ajute,am inteles ca mai este si Quinax care actioneaza nu numai profilactic, impiedicand progresia cataractei, dar creeaza si posibilitatea absorbtiei opacitatilor deja formate.
  •  
    • 34 mesaje
    2 Feb 2009, 01:50
    0 0
    ce contin acele picaturi catalin?Sau unde se gasesc?Zi mai multe ,poate asa se gaseste cineva sa te ajute.
  •  
    • 761 mesaje
    2 Feb 2009, 21:40
    2 2
    Nu stiu nimic despre picaturile Catalin,le caut pentru matusa mea care stia ca sunt bune ,doar ca nu se mai gasesc deloc.Ce am gasit despre Catalin este asta:
    Catalin, a pyridophenexazine compound, resembling xanthematin, an eye pigment of the insects has been introduced in Japan as an anti­cataract agent.M-am gandit ca poate cineva stie de unde le pot procura,poate din alta tara,sau cum am mai spus alte picaturi asemanatoare,care sa dea rezultate bune.
  •  
    • 199 mesaje
    2 Feb 2009, 22:18
    2 1
    Buna,
    Picaturile Catalin sunt produe de o firma japoneza Senju Pharmaceutical.Din cate stiu se gaseste in Europa in urmatoarele tari: Germania, Italia, Spania, Rusia, Polonia
    si de asemenea in toate tarile asiatice si SUA.
    Se poate inlocui cu produsul Clarvisan, au aceleasi indicatii si aceeasi compozitie.
  •  
    • 1 mesaje
    2 Feb 2009, 23:10
    4 3
    VISINE E CEL MAI BUN
  •  
    • 761 mesaje
    3 Feb 2009, 14:12
    1 1
    Sibilica2001 da ai dreptate in ce ai zis,dar aceeasi treaba si cu Clarvisan ,nu am gasit nimic despre el pe google la noi,cred ca nici asta nu se gaseste ,dar o sa ma interesez la farmacii.Multumesc pentru raspunsuri
  •  
    • 2 mesaje
    23 Feb 2013, 08:25
    6 0
    Clarvisan cumparat din Italia, 7 euro, substanta activa pirenossina, indicatii cataracta senila. Sanatate multa!